Christmas at Castle Hart (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Στέφαν Σκάινι, με τους Λέησυ Σάμπερτ, Στούαρτ Τάουνσεντ, Άλι Χάρντιμαν, Κέητ Ο'Τουλ, Σων ΜακΓκίνλεϋ, Ίφα Σπρατ.

Έχοντας πάντοτε σαν όνειρό τους να ανοίξουν τη δική τους εταιρεία εκδηλώσεων, οι αδελφές Μπρουκ και Μάργκο Μπένετ μένουν στα κρύα του λουτρού όταν απολύονται παραμονές Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια μίας δεξίωσης όπου εργάζονταν στο κέτερινγκ. Χωρίς δουλειά και χωρίς τίποτα άμεσο στο επαγγελματικό τους μέλλον, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην Ιρλανδία για να αναζητήσουν τις ρίζες τους. Με μια πολύπλοκη οικογενειακή ιστορία στις βαλίτσες τους, για την οποία όμως δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες και ονόματα, φθάνουν σε μια μικρή πόλη της χώρας, όπου γνωρίζονται με τον γοητευτικό Έηντεν Χαρτ, Κόμη του Γκλάσλοου, ο οποίος βρίσκεται σε ξαφνικό πανικό, όταν η εταιρεία που είχε αναλάβει τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό αποσύρεται εντελώς ξαφνικά. Με τη μεγάλη ευκαιρία που πάντοτε ονειρεύονταν μπροστά τους, η Μάργκο συστήνει την αδελφή της ως Πέητζ Μόναχαν, τη διεθνούς φήμης διοργανώτρια, η οποία και τις είχε απολύσει λίγες ημέρες πριν.

Παρεξηγήσεις, ψεύτικες ταυτότητες, καλές προθέσεις, ξαφνικοί έρωτες που μπορούν να τιναχθούν στον αέρα από το ψέμα και αρχοντική μεγαλοπρέπεια με ευρωπαϊκό αέρα, συνθέτουν τα κομμάτια αυτής της χαριτωμένης τηλεταινίας που κινείται με προβλέψιμη άνεση από το συναίσθημα στην κωμωδία. Έμπειρη "πριγκίπισσα" αντίστοιχων παραγωγών η Λέησυ Σάμπερτ, πάντα γοητευτικός ο χαμένος εδώ και χρόνια Στούαρτ Τάουνσεντ, όμορφα τα τοπία της Ιρλανδίας, χαριτωμένα τα μπες-βγες όταν κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα ψέματά τους, τρυφερό το love story. Η λύση στην παρεξήγηση βέβαια παρα-δίνεται εύκολα, αλλά ας όψεται η συγκεκριμένη διάρκεια που πρέπει να έχουν οι ταινίες αυτές. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)