A Christmas Stray (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Ρότζερ Μ. Μπομπ, με τους Άντρα Φούλλερ, Ράυον Νικόλ Μπράουν, Μελίσα Μάρρεϋ Ματς, Κρις Σηλντς, Μίκαελ Κόντε.

Όταν ένα αδέσποτο σκυλάκι βγάζει το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου, καθ' οδόν για μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνάντηση, ο εργασιομανής Ήθαν ξεμένει στο ειδυλλιακό χριστουγεννιάτικο χωριό του Μπήκον Χιλς. Έξαλλος όταν μαθαίνει πως δεν μπορεί να φύγει νωρίτερα από τα Χριστούγεννα, η διάθεσή του αλλάζει όταν γνωρίζει τη γοητευτική κτηνίατρο, τη Φόστερ. Το θέμα είναι τώρα, εάν ο Ήθαν θα μπορέσει να αφήσει τις δουλειές του στην άκρη για να βάλει φρένο στη ζωή του και να γνωρίσει τον έρωτα.

Τα σκυλάκια αποτελούν διαχρονική αξία για τις χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες, ειδικά όταν συνδυάζονται με συμπαθέστατες κτηνιάτρους. Τίποτα καινούργιο δεν συμβαίνει, όπως πολύ εύκολα μπορείτε να φανταστείτε στην εξέλιξη της ιστορίας, που ακολουθεί copy paste όλες τις σεναριακές συμβάσεις και κατευθύνσεις του είδους. Της αναγνωρίζεις πάντως μια ευγένεια στις προθέσεις, την ανάγκη της να μην ξεφύγει σε υπερβολές και ταυτόχρονα να επιμείνει στον ανθρωποκεντρικό πυρήνα της σχέσης αυτών των δύο άγνωστων έως τώρα ανθρώπων. Το σκυλάκι δε είναι αξιολάτρευτο.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)