A Unicorn for Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη, οικογενειακή ταινία φαντασίας της MarVista σε σκηνοθεσία Στάσια Κρώφορντ, με τους Σάννυ Μάμπρεϋ, Άμπυ Τζέημς Γουίδερσπουν, Τσακ Γουίκς, Κρίστιαν Φίλνεϋσον, Κάθρν Ντάιερ.

Η οικογένεια Κάμπελ μετακομίζει για βιοποριστικούς λόγους στην επαρχία, όπου θα αναλάβουν μια φάρμα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Τα δύο τους παιδιά, ο Μαξ και η Ίζι, είναι αυτοί που δυσανασχετούν περισσότερο, αφού αυτός ο νέος κόσμος είναι πολύ διαφορετικός και πολύ μακριά από τους φίλους και τις συνήθειές τους. Η μικρή Ίζι ειδικότερα αναζητά ένα θαύμα που θα την κάνει να πιστέψει πως η νέα τους ζωή είναι γεμάτη υποσχέσεις. Και κάπως έτσι, ενόσω απασχολούνται στο χριστουγεννιάτικο πάρκο οικόσιτων ζώων, εμφανίζεται μπροστά τους η κ. Κάρολ, που τους ζητά να φιλοξενήσουν για λίγες μέρες ένα λευκό πόνυ. Προς έκπληξή της, η Ίζι βλέπει μπροστά της έναν λευκό μονόκερο, ίδιο με την αγαπημένη της ηρωίδα, τη Χιονονιφάδα. Έλα όμως που κανείς δεν βλέπει αυτό που βλέπει εκείνη και όλοι νομίζουν πως προσποιείται παιχνίδια με τη φαντασία της.

Τρυφερό οικογενειακό παραμύθι που αποτελεί μια ευχάριστη ανάπαυλα στη καθιερωμένη θεματογραφία των χριστουγεννιάτικων τηλεταινιών, που επενδύει στην παιδική αγνή ματιά που μπορεί να βλέπει έναν κόσμο μαγικό, αόρατο στους ενήλικες ολόγυρα. Φροντισμένη παραγωγή που απλώνει το βήμα της μέχρι εκεί που μπορεί χωρίς να εκτίθεται, κυλά χαριτωμένα και με παιδιάστικη feelgood αθωότητα και με παραμυθένια γιορτινή διάθεση, κερδίζοντας θεατές κάθε ηλικίας. Χριστουγεννιάτικο χωρίς έναν σκασμό στολίδια, χαίρει του αξιαγάπητου κατάλευκου μικρού πόνυ και της γλυκύτατης μικρούλας Άμπυ Τζέημς Γουίδερσπουν, η οποία είναι ανιψιά της Ρηζ.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)