'Tis the Season to be Merry (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Γκάρυ Γέητς, με τους Ρέητσελ Λη Κουκ, Τράβις Βαν Γουίνκλ, Κάρεν Μαλίνα Γουάιτ, Έημυ Γκρένινγκ, Πωλ Εσιέμπρε, Λόις Μπράδερς, Άνταμ Χέρτιγκ.

Η ειδήμων στη συμβουλευτική σχέσεων στα social media Μαίρη Γκρίφιν είναι έτοιμη να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο για τους κανόνες στον έρωτα. Μόνο που όταν αποκαλύπτεται πως τα "στοιχεία" που παραθέτει είναι μόνο στη φαντασία της, η διευθύντρια της εκδοτικής τής ζητά να αναθεωρήσει το κείμενο, αφού δεν περίμεναν να γράψει μυθοπλασία αλλά συμβουλές και καταστάσεις βασισμένες στην πραγματικότητα. Με την προθεσμία για το νέο προσχέδιο να την πνίγει, η Μαίρη αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί με τη φίλη της και συνεργάτιδά της, την Νταρλήν, για να περάσουν τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της. Εκεί συναντά απρόσμενα τον αδελφό της Νταρλήν και παλιό συμμαθητή της, τον Άνταμ, χάρη στον οποίο θα ανακαλύψει πως στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες.

Τρυφερό, φουλ αναμενόμενο, γοητευτικό όπως οι πρωταγωνιστές του και με τον "αέρα" του Hallmark, το ταινιάκι ακολουθεί με επιτυχία τις συμβάσεις, το ύφος και την ατμόσφαιρα των παραγωγών του δικτύου, σε ένα χαρούμενο, λαμπερό και γεμάτο υποσχέσεις ρομαντικό περιτύλιγμα. Έχει και χιούμορ, οπότε σώζεται ακόμα περισσότερο από τις έξτρα δόσεις ζάχαρης και ρομαντισμού.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)