Christmas Takes Flight (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Paramount σε σκηνοθεσία Μάικλ Ρόμπισον, με τους Κέητι Λόους, Έβαν Γουίλλιαμς, Κύρα Λερού, Άντριου Έαρλι, Λούσια Γουώλτερς.

Μια χριστουγεννιάτικη αερομαχία ξεσπά όταν ο Ματ Χάνσεν, ένας επιχειρηματίας που πορεύεται μόνο με τους αριθμούς, αγοράζει την οικογενειακή αεροπορική εταιρεία της Τζένυ Μπέκετ. Πιλότος και η ίδια, η Τζένυ έχει μεγαλώσει στα αεροπλάνα μαζί με τον πατέρα της που την έπαιρνε σχεδόν παντού μαζί, οπότε οι διοικητικές αποφάσεις του νέου ιδιοκτήτη δεν την αφήνουν αδιάφορη, ειδικά όταν αυτές απειλούν να ματαιώσουν την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη πτήση, με την οποία μεταφέρουν τα δώρα των παιδιών που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Και κάπως έτσι, η Τζένυ βρίσκεται ηγέτις της εκστρατείας διάσωσης της πτήσης του Άι Βασίλη, κόντρα στις αποφάσεις του Ματ, με τον οποίο όμως είναι ήδη ερωτευμένη.

Τυπική και χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη τηλεταινία, πνιγμένη όμως στις υπερβολές και στις αναληθοφάνειες, αφού τίποτα δεν μοιάζει να βγάζει νόημα στον τρόπο με τον οποίο διοικείται αυτή η μικρή αεροπορική εταιρεία. Επειδή όμως δεν πρόκειται περί διατριβής για business μεταπτυχιακό αλλά για αισθηματική ιστορία με φόντο τους χριστουγεννιάτικους αιθέρες, δεν πολυασχολείσαι με όλα τα επιχειρηματικά αλλά με τον τρόπο που αυτοί οι δύο ερωτευμένοι άνθρωποι θα βρουν τον τρόπο να είναι μαζί και να σώσουν την εταιρεία. Spoiler alert: Τα παιδάκια θα λάβουν τα δώρα τους στο τέλος.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)