A Christmas Together with You (2021)


Ελληνικός τίτλος: Χριστούγεννα ξανά μαζί

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Κέβιν Φέαρ, με τους Λώρα Βάντερβουρτ, Νάιαλ Μάτερ, Χάρρυ Λένιξ, Λίζα Χάγκετ.

Η Μέγκαν που επρόκειτο να παντρευτεί τον καλό της τα Χριστούγεννα, εάν αυτός δεν την είχε παρατήσει το περασμένο καλοκαίρι, θέλει απλά οι γιορτινές μέρες να περάσουν το συντομότερο δυνατόν, χωρίς να σχεδιάζει το παραμικρό, ώστε να ξεχαστεί. Έτσι, όταν ένας ηλικιωμένος πελάτης στο εστιατόριο όπου εργάζεται της μιλά για έναν δικό του μεγάλο έρωτα του παρελθόντος, εκείνη βρίσκει την ιδανική λύση στο πρόβλημα των γιορτών. Οπότε, προτείνει στον Φρανκ να ταξιδέψουν μαζί στην πόλη της παλιάς αγαπημένης του και να προσπαθήσουν να τη βρουν ξανά. Μόνο που το ταξίδι αυτό θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και για τη Μέγκαν, με πρώτη και καλύτερη τον γοητευτικό πανδοχέα, τον Στηβ. 

Όλα τα καλά και αναμενόμενα του Hallmark απαντώνται στη συγκεκριμένη τηλεταινία που μολονότι γυρισμένη by the (Christmas) book κατορθώνει να κλέβει τις εντυπώσεις και να αφηγείται με επιτυχία την ιστορία της. Λαμπερό και καλοδιαλεγμένο το καστ, φροντισμένο χωρίς χοντράδες και αχρείαστες υπερβολές το σενάριο, γιορτινή η διάθεση και τρυφερό το love story.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)