The Road Home for Christmas (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Hybrid σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Μάρλα Σόκολοφ, Ρομπ Μέυς, Μαρί Όσμοντ, Τζέηκομπ Γιανγκ.

Δύο ανταγωνιστικοί μουσικοί, η Λίντσεϋ και ο Γουές, οι οποίοι συνήθως εμφανίζονται σε μονομαχίες στο πιάνο, ανακαλύπτουν πως έρχονται τα Χριστούγεννα και κανείς τους δεν έχει κλείσει εμφάνιση μέσα στις γιορτές. Απογοητευμένοι μεν αλλά και χωρίς να σταματούν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, αποφασίζουν να κάνουν ένα οδικό ταξίδι παρέα στις πόλεις από όπου κατάγονται. Καθώς τα χιλιόμετρα ξετυλίγονται μπροστά τους, το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ανάλαφρο, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που η Λίντσεϋ ανακαλύπτει πως ο Γουές έχει υπογράψει συμβόλαιο 9 μηνών για να συμμετάσχει στην περιοδεία μιας διάσημης τραγουδίστριας της country μουσικής.

Εν μέσω όλης αυτής της ζαχαρένιας ατμόσφαιρας των συγκεκριμένων ταινιών, τούτη εδώ μοιάζει όχι μόνο να βγάζει νόημα, αλλά να ξεχωρίζει κιόλας για τη χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών της. Γνωστή σταρ των τηλεταινιών η Μάρλα Σόκολοφ βρίσκει τον ιδανικό παρτεναίρ στο πρόσωπο του γοητευτικού Ρομπ Μέυς (μουσικός και στην πραγματικότητα), ο οποίος συνδυάζει την εμφάνιση που απαιτεί το είδος με μια γήινη συμπεριφορά που τον κάνει πιο ρεαλιστικό και συμπαθή. Έχουν πλάκα οι διαρκείς παρακάμψεις στην πορεία τους, τα τραγούδια ακούγονται ευχάριστα, η μεταξύ τους ένταση κλιμακώνεται όπως πρέπει ενώ ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τη γνωστή Μαρί Όσμοντ ("I'm a little bit country, he's a little bit rock'n'roll") της γνωστής οικογενείας των Όσμοντ και της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής των seventies ("Donnie & Marie") που είχε βρει τον δρόμο της μέχρι τη μικρή οθόνη της ΥΕΝΕΔ εκείνα τα χρόνια. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)