The Great Holiday Bake War (2022)


Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το δίκτυο OWN σε σκηνοθεσία Λίζα Φρανς, με τους Φινές Μίτσελ, ΛεΤόγια Λάκετ, Τζούλια Ντάιαν, Βιτζέυ Μέχτα, Άλις Χαμίντ, Τζίνσυ Μπιάνκα Λιούις, Αρλήν Ντάνκαν.

Ο Τζούλιαν και η Μπριάνα, παλιοί συμμαθητές στη σχολή ζαχαροπλαστικής και παρ' ολίγον εραστές, συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια όταν λαμβάνουν μέρος στον μεγάλο τηλεοπτικό διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής με έπαθλο $50.000. Μόνο που η συνάντησή τους δεν είναι και η πλέον αρμονική, καθώς οι εκκρεμότητες του παρελθόντος ανάβουν φωτιές, την ίδια στιγμή που ο υπερ-φιλόδοξος παρουσιαστής της εκπομπής είναι αποφασισμένος να φέρει το αποτέλεσμα που ταιριάζει στη δική του καριέρα και μόνο.

Ζαχαροπλαστική, τηλεοπτικοί διαγωνισμοί, Χριστούγεννα και παλιοί έρωτες συνήθως συμβαδίζουν αρμονικά σε πάρα πολλές τηλεταινίες του είδους. Στην περίπτωσή μας όμως, τα συστατικά σαν να μην προετοιμάστηκαν καλά και το γλυκό δεν πέτυχε. Ερμηνείες, διάλογοι και συμπεριφορές πραγματικά με άφησαν αμήχανο, λες και έπρεπε τα πάντα να ακούγονται και να ερμηνεύονται στην υπερβολή τους, κόντρα στην ιστορία που από μόνη της και με μια διαφορετική διαχείριση θα τα πήγαινε μια χαρά. Οπότε απομένουν ορισμένα επιτυχημένα αστεία, η τρυφερότητα της κεντρικής ιδέας και ένας κάποιος ρεαλισμός στον τρόπο που προσεγγίζονται οι οικογενειακές ιστορίες για να δώσουν τη γλύκα που χρειάζεται ένα εν γένει άγλυκο γλυκό.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)