Candy Coated Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Έλλι Κάνερ, με τους Μόλλυ ΜακΚουκ, Άαρον Ο'Κόννελ, Λη Γκάρλινγκτον, Ρη Ντράμοντ, Τζων ΜακΚουκ, Λάντρυ Τάουνσεντ.

Η κακομαθημένη διευθύντρια μάρκετινγκ ενός οικογενειακού ξενοδοχειακού ομίλου παθαίνει της ψυχής της τον τάραχο όταν ακριβώς τη στιγμή που ήταν έτοιμη για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη Χαβάη, ο πατέρας της την ενημερώνει πως απειλούνται με πτώχευση. Το χτύπημα για τη Μόλλυ είναι διπλό, αφού υπολόγιζε πως με τα μερίσματά της θα ξεκινούσε και τη δική της εταιρεία μαζί με την κολλητή της. Μοναδική ελπίδα να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια είναι να πουλήσει άμεσα το πατρικό σπίτι της μητέρας της. Όταν όμως ταξιδεύει μέχρι εκεί για να ξεκινήσει τις διαδικασίες, γνωρίζεται με την οικογένεια που το νοικιάζει εδώ και χρόνια και οι προθέσεις της παύουν να είναι πλέον τόσο ξεκάθαρες. 

Ένα ζευγάρι όμορφων πρωταγωνιστών, κάμποσο χιούμορ, αστεία περί μέντας και άνθρωποι τρυφεροί, γεμάτοι καλοσύνη συνθέτουν ένα καλοδεχούμενο παζλ που γοητεύει μέσα στην αφέλειά του. Εν τω μεταξύ, είναι η τρίτη φορά που πέφτω επάνω σε τηλεταινία παραγωγής του Food Network το οποίο έχει αρχίσει μαζί με τις εκπομπές μαγειρικής και τους διαγωνισμούς να συμπεριλαμβάνει και μυθοπλασία, με κάποιους από τους αστέρες του να συμπρωταγωνιστούν σε ρόλους γκεστ -στην περίπτωσή μας η Ρη Ντάμοντ, οικοδέσποινα της εκπομπής "The pioneer woman". 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)