Εθελοντής στον έρωτα (1971)


Κωμωδία της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τους Κώστα Βουτσά, Έλενα Ναθαναήλ, Έλσα Ρίζου, Νίκο Ρίζο, Μίτσι Κωνσταντάρα, Ρίκα Διαλυνά. 

Ένα καλοκάγαθο ανθρωπάκι, υπάλληλος σε ασφαλιστική, που γίνεται θυσία για το καλό των άλλων, δέχεται να παίξει τον δήθεν αγαπημένο σε μια όμορφη και αριστοκρατική κοπέλα, ώστε να ζηλέψει ο αρραβωνιαστικός της. 

Συμπαθής στο χαρτί, αδύναμη όμως στην εκτέλεση μεταφορά του ομότιτλου θεατρικού των Λάκη Μιχαηλίδη και Πολύβιου Βασιλειάδη που υπογράφουν και το σενάριο. Πνιγμένη στους τέσσερις (οχτώ, για να ακριβολογούμε) τοίχους όπου διαδραματίζεται, η ταινία ούτε ξεφεύγει από το θεατρικό της παρελθόν, ούτε προσφέρει κάτι περισσότερο από τους γνωστούς αυτοσχεδιασμούς του Κώστα Βουτσά.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Το αρχείο των ελληνικών ταινιών του Cinemano (μέχρι και τη δεκαετία του '70) βρίσκεται εδώ. Τις πιο ανεξάρτητες και όσες γυρίστηκαν από τα χρόνια του '80 και μετά, θα τις βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)