The curse of Downers Grove (2015)


Ελληνικός τίτλος: Η κατάρα του Ντάουνερς Γκρόουβ

Ταινία τρόμου του Ντέρικ Μαρτίνι, με τους Μπέλλα Χήθκόουτ, Λούκας Τιλ, Έλεν Σλέητερ, Πηνέλοπε Μίτσελ, Μαρκ Λ. Γιανγκ, Ζέην Χολτζ. 

Στη μικρή πόλη του Ντάουνερς Γκρόουβ υπάρχει ο αστικός θρύλος για μια κατάρα που θέλει κάθε χρόνο έναν απόφοιτο του Λυκείου να χάνει τη ζωή του, λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς. θρύλος που δυστυχώς επιβεβαιώνεται από τυχαία τραγικά περιστατικά, Δυο φίλες, παραμονή της τελετής αποφοίτησης, καλούνται να ανακαλύψουν αν όλα αυτά είναι συμπτώσεις ή όντως ο κίνδυνος υπάρχει. 

Θα μπορούσε να είναι άλλο ένα συνηθισμένο νεανικό θρίλερ, αλλά όχι, δυστυχώς είναι χειρότερο. Με απίστευτες κοιλιές και μια άνευρη σκηνοθεσία που κρεμάει μέχρι και στο μοντάζ, η ταινία προχωρά αδιάφορη σχεδόν, και ο μοναδικός λόγος που καίγεσαι να μάθεις τι συμβαίνει είναι μήπως και τελειώσει μια ώρα αρχύτερα. Η πλάκα είναι πως την ιστορία υπογράφει ο κάποτε πολλά υποσχόμενος hype συγγραφέας/σεναριογράφος Μπρετ Ήστον Έλλις, του υπερφίαλου American Psycho και του πολυακουσμένου στην εποχή του "Λιγότερο από το μηδέν".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)