The intern (2015)


Ελληνικός τίτλος: Ο αρχάριος

Κομεντί της Warner, σε σκηνοθεσία Νάνσυ Μέγερς, με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ανν Χάθαγουέη, Ρενέ Ρούσσο, Άντερς Χολμ, Άνταμ ΝτεΒάιν, Ζακ Πέρλμαν. 

Ο συνταξιούχος Μπεν Γουίτακερ, μετά τον θάνατο της γυναίκας του, δεν θέλει να μπει στη ρουτίνα των συνομηλίκων του που δεν έχουν πώς να γεμίσουν τη ζωή τους, και αποφασίζει να πιάσει δουλειά ως μαθητευόμενος σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας. 

Η Νάνσυ Μέγερς, μέσα στα χρόνια, έχει αποδείξει πως ξέρει τι χρειάζεται μια ταινία για να σε κερδίσει. Χωρίς ποτέ της να έχει λάμψει ως κορυφαία σκηνοθέτης ή σεναριογράφος, δεν παύει να έχει το χρυσό άγγιγμα, αυτό που κάνει μια ταινία χαριτωμένη και ενδιαφέρουσα. Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε την ερμηνεία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια δείχνει να ασχολήθηκε με τον ρόλο του και το κυριότερο να μην βαριέται. Συμπαθέστατη η Ανν Χάθαγουέη, καθώς και όλοι οι β' ρόλοι, ενδιαφέρουσα και συγκινητική η ιστορία, έχει λεπτό χιούμορ (η σκηνή με τη διάρρηξη να έλειπε μόνο) και προσφέρει μια ωραιότατη κινηματογραφική ανεμελιά που τη χρειαζόμαστε όλοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)