A wish for Christmas (2016)


Ελληνικός τίτλος: Μια ευχή για τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Κρίστι Γουίλ, με τους Λέησυ Σάμπερτ, Πωλ Γκρην, Άντρεα Μπρουκς, Κολήν Γουήλερ, Κένταλ Κρος.

Μια ταλαντούχα αλλά δειλή σχεδιάστρια ιστοσελίδων βλέπει τις ιδέες της μία προς μία να τις παρουσιάζει σαν να ήταν δικές του ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας όπου εργάζεται. Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του γραφείου, όμως, το ποτήρι ξεχειλίζει καθώς μια ιδέα της που θεωρητικά απορρίφθηκε παρουσιάζεται και πάλι σαν δική του, παίρνοντας τα εύσημα από τον ιδιοκτήτη της Εταιρείας. Η Σάρα εγκαταλείπει απογοητευμένη το κτίριο και πέφτει επάνω σε έναν Άγιο Βασίλη που της δίνει το δώρο της: μια κάρτα που θα πραγματοποιήσει κάθε της ευχή για τις επόμενες 48 ώρες. Κι αυτό που ζητάει η Σάρα είναι το θάρρος να παλέψει για το δίκιο της.

Η Λέησυ Σάμπερτ που αναδεικνύεται σαφέστατα στη βασίλισσα των γιορτινών ταινιών του Hallmark συναντιέται με έναν επίσης γνώριμο πρωταγωνιστή του δικτύου, τον Πωλ Γκρην, σε μια ταινία που είναι και χριστουγεννιάτικη στο πνεύμα της αλλά και ρεαλιστική, στον βαθμό δηλαδή που κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Δεν είναι το love story μεταξύ των δύο τους που κυριαρχεί στο σενάριο (ελάτε τώρα που σας έκανα spoiler λες και δε το περιμένατε), αλλά κυρίως η διεκδίκηση αυτού του τόσο σημαντικού πελάτη όσο και τα οικογενειακά ζόρια του γοητευτικού Πήτερ, του ιδιοκτήτη της Εταιρείας. Εννοείται πως τα πάντα επιλύονται με συνοπτικές διαδικασίες στο τελευταίο δεκάλεπτο, μα αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγεις να δεις μια τέτοια ταινία. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)