Christmas inheritance (2017)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικη κληρονομιά

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία των Netflix/Motion Picture Corporation of America, σε σκηνοθεσία Έρνι Μπάρμπαρας, με τους Ελίζα Ταίυλορ, Τζέηκ Λέησυ, Μάικλ Εξέβιερ, Άντι ΜακΝτάουελ.

Η Έλεν Λάνγκφορντ είναι η κληρονόμος μιας πολύ μεγάλης και επιτυχημένης εταιρείας δώρων, όμως η κάθε της δημόσια εμφάνιση, είτε ηθελημένα είτε από ατύχημα, στιγματίζεται και από κάποιο φωτογραφικό σκάνδαλο που δίνει ψωμί στον κίτρινο Τύπο. Παρ' ό,τι οι προθέσεις της είναι πάντα καλές, φαίνεται πως κατ' ουσίαν δεν έχει αντιληφθεί τι είναι αυτό που δημιούργησε την εταιρεία και που την έκανε τόσο μεγάλη. Έτσι, ο πατέρας της που ετοιμάζεται να αποσυρθεί και να της παραδώσει τη θέση του, της αναθέτει μια μεγάλη αποστολή. Θα πρέπει να παραδώσει εκείνη ιδιοχείρως τη χριστουγεννιάτικη επιστολή-ανασκόπηση της χρονιάς στον συνεταίρο του, στη μικρή πόλη όπου ξεκίνησαν όλα. Όμως, θα πρέπει να πάει εκεί χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της και μόλις με $100 στην τσέπη της, το ίδιο ποσό που ο πατέρας της και ο "θείος" Ζίκι είχαν στη διάθεσή τους όταν ξεκίνησαν την επιχείρηση.

"Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα" ιστορία με ακόμα ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που επιστρέφει στις ρίζες της για να ανακαλύψει το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων, να γνωρίζει καλύτερα αυτό που κρύβει μέσα στην ψυχή της και φυσικά να ζήσει τον μεγάλο έρωτα. Οι συμβάσεις και οι καλοσυνάτες υπερβολές είναι όλες εδώ αλλά σε μια παραγωγή που αποδέχεται το παραμύθι της και το σερβίρει ζεστό και μοσχομυριστό, σαν χριστουγεννιάτικο μπισκότο που μόλις βγήκε από τον φούρνο. Χρειάζεστε κάτι περισσότερο;

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)