Mr.365 (2018)


Εναλλακτικός τίτλος: Forever Christmas

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One, σε σκηνοθεσία Κρίστι Γουίλ Γουλφ, με τους Τσέλση Χομπς, Κρίστοφερ Ράσελ, Μάθιου Κέβιν Άντερσον.

Η Σοφία Γουόρθυ είναι σκηνοθέτις ταινιών ντοκυμανταίρ που πιάνει δουλειά σε μια reality τηλεοπτική εκπομπή. Μολονότι ετοιμάζουν εντατικά το πρώτο επεισόδιο για έναν σέξυ Άι Βασίλη, τελικά η ιστορία δεν τους κάθεται και ψάχνουν απεγνωσμένα για θέμα. Ο παραγωγός της, ο Πωλ, εντοπίζει την περίπτωση ενός τύπου που γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλον τον χρόνο ως αφορμή και για φιλανθρωπικές δράσεις που αφορούν σε μικρά παιδιά. Η Σοφία ετοιμάζεται να τον συναντήσει για να του ζητήσει να συμμετάσχει στην εκπομπή, περιμένοντας να αντικρίσει μάλλον κάποιον μεγάλο σε ηλικία και παράξενο τύπο. Αντ' αυτού, απέναντί της κάθεται ένας νέος και πολύ όμορφος άντρας που όμως διστάζει να βάλει την τηλεόραση μέσα στο σπίτι του.

Ένα γοητευτικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι σε μια χαριτωμένη ιστορία έτσι όπως την απαιτούν οι χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες. Εντάξει, όλη την ώρα με τον Κρίστοφερ Ράσελ ασχολούμαστε αφού η κάμερα είναι διαρκώς στραμμένη επάνω του και όλοι γύρω του γοητεύονται από την παρουσία του -και πιστέψτε με, όχι για τη φιλανθρωπική του δράση ή για τον τρόπο με τον οποίο διακοσμεί το σπίτι του. Η αλήθεια είναι πως η ταινία θα μπορούσε να είχε μια περισσότερο ενδιαφέρουσα σύγκρουση ως προς τον τρόπο που ενδεχομένως ευτελίζει τη δράση του η reality εκπομπή, άρα και η ίντριγκα να ήταν πιο πιασάρικη. Όμως, έπρεπε να αλλάζει t-shirt on camera o πρωταγωνιστής, οπότε μέσα σε 90' τι να πρωτοδείξεις; Πέραν της πλάκας, πάντως, στο είδος της είναι από τις συμπαθέστατες.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)