A Christmas Prince (2017)


Ελληνικός τίτλος: Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των Netflix/Motion Picture Corporation of America, σε σκηνοθεσία Άλεξ Ζαμ, με τους Ρόουζ ΜακΆιβερ, Μπεν Λαμπ, Άλις Κριτζ, Χόνορ Νήφσυ, Σάρα Ντάγκλας, Έμα Λουίζ Σώντερς, Τέο Ντεβάνυ.

Μια νεαρή δημοσιογράφος που πασχίζει να γράψει ένα δικό της ρεπορτάζ και όχι απλά να διορθώνει ανώνυμα τα άρθρα των συναδέλφων της, έχει την ευκαιρία να καλύψει από κοντά τη συνέντευξη Τύπου και τη στέψη του πρίγκιπα Ρίτσαρντ της Αλντόβια. Γνωστός για τις περιπέτειες και τις κατακτήσεις του, ο πρίγκιπας έχει κάνει χρήση του δικαιώματος της Μεσοβασιλείας για έναν ολόκληρο χρόνο από τον θάνατο του πατέρα του, καθώς δεν ήταν σίγουρος πως το στέμμα είναι μια ευθύνη που θέλει να αναλάβει. Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα, όλοι περιμένουν την εμφάνισή του πώς και πώς, με την άπειρη στη δημοσιογραφία Άμπερ να βρίσκεται από τύχη στην καρδιά των εξελίξεων... και του πρίγκιπα.

Γοητευτικές απιθανότητες, βασιλικές υπερβολές, χιονισμένα παλάτια και ένας κεραυνοβόλος έρωτας συνθέτουν τον καμβά αυτής της εορταστικής τηλεταινίας του Netflix που κοντράρει στα ίσα τις αντίστοιχες του Hallmark. Καθώς είναι γνωστό τοις πάσι πως κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων οι πρίγκιπες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ερωτεύονται απλές θνητές (θυμίζω στα γρήγορα τις ταινίες A prince for Christmas και My Christmas Prince), το συγκεκριμένο φιλμ παίζει τις συμβάσεις στην έδρα τους και ενδεχομένως να σκοράρει υπέρ της ίντριγκας καλύτερα και από τους προκατόχους του. Προσθέστε στο σύνολο μια πιο φροντισμένη παραγωγή σε εξωτερικούς χώρους (η Ρουμανία παίζει υπέροχα τον ρόλο της Αλντόβια), έναν πιο κομψό διάκοσμο και απολαύστε αυτό το καθ'όλα διασκεδαστικό παραμύθι για ενήλικες.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)