The Knight before Christmas (2019)


Ελληνικός τίτλος: Ο Ιππότης πριν τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία φαντασίας των Netflix/Motion Picture Corporation of America, σε σκηνοθεσία Μόνικα Μίτσελ, με τους Βανέσσα Χάτζενς, Τζος Γουάιτχάους, Έλια Κένιον.

Όταν ο Ιππότης Σερ Κόουλ χρονομετατίθεται από τη μεσαιωνική Αγγλία στο Οχάιο του 2019 λίγο πριν τα Χριστούγεννα, γνωρίζεται με την Μπρουκ, μια γοητευτική καθηγήτρια που ατυχεί διαχρονικά με τα αισθηματικά της. Τώρα ο Σερ Κόουλ πρέπει όχι μόνο να προσαρμοστεί σε αυτό το πρωτόγνωρο περιβάλλον μα και να ανακαλύψει ποια είναι η αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στον χρόνο του και να μην μείνει παγιδευμένος στη δική μας περίοδο.

Αφού ολοκληρώσαμε (σχεδόν) με τους πρίγκιπες, ήρθε η ώρα να καταπιαστούμε με τους Ιππότες που και αυτοί από την πλευρά τους έχουν κάτι το παραμυθένια γοητευτικό. Στην προκειμένη περίπτωση, μην πιστέψετε ότι το εύρημα αξιοποιείται πλήρως. Ούτε καν. Πρόφαση είναι για να εξελιχθεί το love story (spoiler alert, ερωτεύονται) και να γελάσουμε με τις παράξενες αντιδράσεις του ιππότη μας μπροστά στα τεχνολογικά θαύματα που αντικρίζει. Τι τα θέλετε, όμως; Ο πρωταγωνιστής είναι όμορφος, τα παιδάκια αξιαγάπητα, το χιόνι αληθινό και τα στολίδια όμορφα. Τι περισσότερο νομίζετε ότι χρειάζεται; Εν τω μεταξύ, το Netflix μάς κάνει και αστειάκια καθώς ένα στολίδι που εμφανίζεται στην ταινία μαθαίνουμε πως είναι από την Αλντόβια, τη φανταστική χώρα όπου διαδραματίζεται "Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων" και μάλιστα είναι όμοιο με αυτό που είχε δώσει τη λύση σε εκείνη την ταινία. Α, και πού είστε; Αν δείτε τους τίτλους τέλους του "Ιππότη", θεωρήστε βέβαιο πως έρχεται sequel.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)