Miss me this Christmas (2017)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του TV One, σε σκηνοθεσία Κέννυ Γιανγκ, με τους Έρρικα Ας, Ρένταρικ Γουίλλιαμς, Εύα Μαρσίλ, Άλλεν Μαλντονάντο, Κριστιάνα Λιούκας.

Η Ρετζίνα και ο Φράνκλιν, ερωτευμένοι και παντρεμένοι για χρόνια, αποφασίζουν μετά από έναν μεγάλο καυγά να πάρουν διαζύγιο, αφού η πρώην του ανέβασε φωτογραφίες τους στο ίντερνετ με σχόλια γεμάτα υπονοούμενα. Από μια τραγική ειρωνεία, η ημερομηνία έκδοσης του διαζυγίου συμπίπτει με την επέτειο του γάμου τους, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Πικραμένη για την εξέλιξη της ζωής της, η Ρετζίνα μετακομίζει στη σουίτα της κολλητής της σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου και γνωρίζει έναν εκκεντρικό εκατομμυριούχο που την ερωτεύεται παράφορα. 

Κανάλι από Αφροαμερικανούς για Αφροαεμαρικανούς το Tv One, οπότε δεν απορεί κανείς γιατί όλοι σι πρωταγωνιστές στην ταινία είναι αφροαμερικανοί ηθοποιοί (και μία Λατίνα), με ελάχιστους λευκούς σε ρόλους κομπάρσου. Ποσώς με ενδιαφέρει φυσικά αυτή η λεπτομέρεια, το αναφέρω όμως για εγκυκλοπαιδικούς λόγους επειδή ενδεχομένως αναρωτηθείτε. Πέραν αυτού, ειλικρινά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο για την ταινία, η ιστορία της οποίας, με όλες τις συμβάσεις αποδεκτές, δεν έχει καμία λογική. Ούτε γιατί χώρισαν, ούτε γιατί έκαναν μετά αυτά που έκαναν, Total missed chance.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)