A Christmas Break (2020)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Reel One γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Γκρεμ Κάμπελ, με τους Σίντυ Σάμπσον, Στηβ Μπάιερς, Άρνολντ Πίνοκ, Σαμόρα Σμώλγουντ, Χάουαρντ Χούβερ.

Με το σχολείο της μικρής της πόλης το οποίο και διευθύνει να είναι υποψήφιο για κλείσιμο λόγω περικοπών από την αρμόδια επιτροπή μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, η Άντισον Τέητ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Όταν πέφτει επάνω σε κάποια σκανδαλοθηρικά άρθρα για τον διάσημο ηθοποιό Ντύλαν Ντέηβιντσον, που υπήρξε συμμαθητής της και αγόρι της στα σχολικά τους χρόνια, η Άντι σκέφτεται μια ακραία ιδέα ώστε να βοηθηθούν και οι δύο. Επικοινωνεί μαζί του και του προτείνει να αναλάβει τη σκηνοθεσία της σχολικής χριστουγεννιάτικης παράστασης ώστε να γίνει ένας κάποιος σχετικός ντόρος και να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα από εθελοντές. Εκείνος από την πλευρά του, θα ωφεληθεί από τη θετική διαφήμιση και θα ξεπεράσει τα όσα ψέματα διαδίδει στα social media η πρώην του, τοπ μόντελ και διψασμένη για διασημότητα.

O διάσημος σταρ του Χόλυγουντ που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να επανατοποθετήσει τις προτεραιότητές του, ο καλοκάγαθος μάνατζερ και η καπάτσα διευθύντρια του σχολείου το οποίο πρέπει να σώσουν, δίνουν το στίγμα μιας χαριτωμένης τηλεταινίας που προφανώς και καταφεύγει σε απιθανότητες, όμως ενεργοποιεί το χιούμορ για να τις ξεπεράσει και -μέχρι ενός σημείου- να αυτοσαρκασθεί. Είναι πολύ καλή η πρωταγωνίστρια, η Σίντυ Σάμπσον, που δεν αρκείται στα συνήθη μελιστάλακτα τερτίπια, αλλά βγάζει προς τα έξω μια Άντισον δυναμική, ικανή και σαρκαστική, ώστε να γίνει όχι μόνο αρεστή στον θεατή αλλά και πιστευτή. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)