Christmas Camp (2018)


Εναλλακτικός τίτλος: Christmas makeover

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Τζεφ Φίσερ, με τους Λίλυ Ανν Χάρισον, Μπόμπυ Κάμπο, Τζων Τζέημς.

Η Χέηλυ, ένα πολύ δραστήριο και φιλόδοξο μέλος μιας διαφημιστική εταιρείας, ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως παραμονές Χριστουγέννων η μεγαλύτερη βιομηχανία παιχνιδιών αναζητά συνεργάτες για τη νέα της καμπάνια. Όταν προτείνει στη διευθύντριά της να αναλάβει τη διαδικασία των νέων δημιουργικών προτάσεων, εκείνη τής απαντά πως ο παραδοσιακός, οικογενειακός χαρακτήρας της παιχνιδοβιομηχανίας δεν συνάδει με το δικό της στυλ και ύφος, δεδομένου μάλιστα πως η ίδια δεν τρελαίνεται για τα Χριστούγεννα με τον κλασσικό τρόπο, αφού τα περνά συνήθως σε θέρετρο πελατών τους στην Καραϊβική. Η επιμονή της Χέηλυ όμως πείθει τη διευθύντριά της να της δώσει μία ευκαιρία, με την προϋπόθεση ότι θα πάει σε μια χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση για δύο εβδομάδες και θα επιτρέψει με το πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής σε όλες τις δραστηριότητες.

Εντάξει, έχουμε πει πως αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο και κατανόηση όλες τις συμβάσεις των γιορτινών τηλεταινιών, δεδομένου ότι σε αυτές ακριβώς τις συμβάσεις στηρίζεται η ύπαρξή τους. Άλλο όμως αυτό και άλλο να βρίσκεσαι ενώπιος ενός σεναρίου που δημιουργεί συμβάσεις τις οποίες δεν μπορεί καν να υποστηρίξει. Η ιδέα της χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης φαντάζει ούτως ή άλλως παράξενη, όταν όμως δεν μπορείς να τη βοηθήσεις και σεναριακά, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν εκτός πραγματικότητας, με αποτέλεσμα να μην σε ενδιαφέρει και πολύ η έκβαση της ούτως ή άλλως επίπεδης αφήγησης που δεν αναδεικνύει καν τα όποια ενδιαφέροντα συμβαίνουν. Για να μην σπάζετε το κεφάλι σας να βρείτε ποιον σας θυμίζει ο ιδιοκτήτης της χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης, να σας πω ότι πρόκειται για τον Τζων Τζέημς, τον κούκλο γιο Τζεφ από τη "Δυναστεία".

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)