Just in Time for Christmas (2015)


Ελληνικός τίτλος: Πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Johnnson γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Σων ΜακΝαμάρα, με τους Ελοΐζ Μάμφορντ, Μάικλ Σταλ-Ντέηβιντ, Τες Άτκινς, Κρίστοφερ Λόυντ, Λώρα Σόλτις, Γουίλλιαμ Σάτνερ.

Η νεαρή ψυχολόγος Λίντσεϋ Ρότζερς μοιάζει να περνά τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής της. Ο αγαπημένος της την καλεί σε ένα ξεχωριστό δείπνο, το οποίο είναι σίγουρη πως επιφυλάσσει και πρόταση γάμου, την ίδια στιγμή όμως που ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από το Γέηλ πραγματοποιεί το όνειρο της ζωής της: μια θέση καθηγητή στο διακεκριμένο πανεπιστήμιο. Μόνο που το Γέηλ απέχει χιλιόμετρα μακριά και όταν συναντά τον Τζέησον στο εστιατόριο της είναι αδύνατο να του απαντήσει θετικά στην πρόταση γάμου που εν τέλει όντως της κάνει. Κι εκείνη τη νύχτα των μεγάλων αποφάσεων, όταν η Λίντσεϋ περπατά μόνη της στο πάρκο, ένας αμαξάς τής προτείνει να την πάει μια βόλτα ώστε να καθαρίσει το μυαλό της. Μόνο που αυτή η βόλτα των λίγων μέτρων τελικά μεταφέρει τη Λίντσεϋ τρία χρόνια στο μέλλον, όταν πλέον είναι καθηγήτρια στο Γέηλ αλλά και best seller συγγραφέας, με τα μεγάλα όνειρα της ζωής της να έχουν γίνει πραγματικότητα. Ή μήπως όχι;

Ρομάντσο, χριστουγεννιάτικη μαγεία, ταξίδια στον χρόνο... τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτήν εδώ την προσεγμένη τηλεταινία του Hallmark που μάλιστα χαίρει προσγειωμένων ερμηνειών και σεναρίου που παρά τον φανταστικό του χαρακτήρα ξετυλίγεται πιστευτό από την αρχή μέχρι το αίσιο φυσικά τέλος του. Η συγκίνηση αγκαλιάζει το χιούμορ, η μαγεία συνάδει με το πνεύμα των Χριστουγέννων, οι ηθοποιοί είναι σωστά επιλεγμένοι και αποδίδουν με τον δέοντα ρεαλισμό τους ρόλους τους, ενώ έχει πλάκα να βλέπεις σε μια ταινία που παίζει με τα ταξίδια στον χρόνο τον Κρίστοφερ Λόυντ από την "Επιστροφή στο μέλλον". Στον δε ρόλο του μαγικού αμαξά, εμφανίζεται ο Γουίλλιαμ Σάτνερ, γνωστός τοις πάσι ως Κυβερνήτης Κερκ από το "Ταξίδι στ' Αστέρια".

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)