The Christmas Chalet (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Τζένιφερ Γκίμπσον, με τους Έρικα Ντούρανς, Ρόμπιν Νταν, Έλβα Μάι Χούβερ, Μίκα Κάλις, Ντέημον Ρούνυαν, Στέφανι Μπέλντινγκ.

Ένα λάθος στο ταξιδιωτικό πρακτορείο αναγκάζει την οικογένεια της Γκρέης και τον Τζακ να μοιραστούν το ίδιο σαλέ κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους, αφού η εταιρεία είχε κάνει διπλή κράτηση. Εκείνη φωτογράφος σε τουριστικά άρθρα και χωρισμένη, προσπαθεί να συνδυάσει τη δουλειά της με τις γιορτές, αλλά και να έρθει πιο κοντά με την αποξενωμένη έφηβη κόρη της, η οποία τη θεωρεί υπεύθυνη για το διαζύγιο με τον πατέρα της. Διάσημος συγγραφέας εκείνος, μοναχικός και ιδιότροπος, βρίσκεται στο σαλέ κατ' εντολήν του ατζέντη του ώστε να βρει τον χρόνο να ολοκληρώσει το νέο του μυθιστόρημα, που για πρώτη φορά είναι κάτι πιο προσωπικό από τα best seller που συνήθως κυκλοφορούν με το όνομά του. Και τώρα, απομονωμένοι σε αυτήν τη μικρή, όμορφη πόλη, αυτοί οι άγνωστοι έως τώρα άνθρωποι θα αναθεωρήσουν τις προτεραιότητές τους και θα υποχρεωθούν να ανοίξουν την καρδιά τους στο άγνωστο και στην ελπίδα.

Ιδιαίτερα καλογυρισμένη και τρυφερή τηλεταινία, με μια ιστορία που εξαιρουμένης της σύμβασης της υποχρεωτικής συμβίωσης στο ίδιο κατάλυμα, κυλά ανθρώπινα και με όλον τον απαιτούμενο ρεαλισμό που χρειάζεται η ιστορία για να προχωρήσει και οι χαρακτήρες για να εξελιχθούν. Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο σπουδαίο ψυχόδραμα, όμως η αλληλεπίδραση των δύο έως τώρα άγνωστων ανθρώπων καθώς και οι προσεγμένοι β' ρόλοι μετατρέπουν το φιλμ σε κάτι περισσότερο από το τυπικό χριστουγεννιάτικο ρομάντσο. Σε αυτό συντελούν και οι δύο πρωταγωνιστές, η Έρικα Ντουράνς και ο Ρόμπιν Νταν που παίζουν με φυσικότητα και πείθουν για τη μεταξύ τους χημεία. Πολύ τρυφερή και η Έλβα Μάι Χούπερ στον ρόλο της γιαγιάς. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)