A Christmas Melody (2015)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικη μελωδία

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Μαράια Κάρεϋ, με τους Λέησυ Σάμπερτ, Μπρένναν Έλιοτ, Κάθυ Νατζίμι, Κέβιν Τσάμπερλιν, Μαράια Κάρεϋ.

Με την επιχείρησή της να μην πηγαίνει εν τέλει καλά στο Λος Άντζελες, η Κρίστιν αναγκάζεται να την κλείσει και να επιστρέψει με την κόρη της στην πόλη όπου γεννήθηκε για ένα νέο ξεκίνημα. Η μικρή Έμιλυ δεν είναι καθόλου χαρούμενη με τη μετακόμιση καθώς της λείπουν οι φίλοι της και ζωή της, ενώ ανησυχεί για τις γνωριμίες που θα κάνει στο νέο της σχολείο. Για να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δεν της δίνει την ευκαιρία να περάσει από ακρόαση για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, καθώς η διορία είχε περάσει πριν από την άφιξή τους στην πόλη. Αποφασισμένη να δώσει στην κόρη της την ευκαιρία να περάσει αξέχαστα τα Χριστούγεννα, η Κρίστιν ζητά από τον καθηγητή της μουσικής στο σχολείο να ακούσει ο ίδιος την Έμιλυ και να αποφασίσει, όταν συνειδητοποιεί ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον παιδικό της φίλο και κάποτε αγαπημένο Ντάνυ Κόλιερ.

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία με την εγγύηση του Hallmark και πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα του είδους, Λέησυ Σάμπερτ, σε μια ιστορία που τα έχει όλα: δεύτερες ευκαιρίες, προβλήματα που τα λύνει η μουσική, παλιούς έρωτες που επιστρέφουν αλλά και την από μηχανής παρέμβαση του ίδιου του Άι Βασίλη. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τη Μαράια Κάρεϋ στη μοναδική της σκηνοθετική απόπειρα σε μυθοπλασία, η οποία παίζει κιόλας, αλλά προς τιμήν της όχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά σε αυτόν της ολίγον σκύλας Προέδρου του Συλλόγου Γονέων. Μολονότι ως ηθοποιός δεν υπήρξε ποτέ σπουδαία, ως σκηνοθέτις δεν τα καταφέρνει άσχημα, έχοντας τη βοήθεια του εμπειρότατου στο είδος καστ και του "βιομηχανικό" know how της MarVista στην παραγωγή. Είναι γλυκύτατο και περισσότερο χριστουγεννιάτικο από μια απλή ρομαντική ιστορία.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)