The Three Dogateers (2014)


Χριστουγεννιάτικη κωμωδία γυρισμένη για την τηλεόραση, σε σκηνοθεσία Τζέσι Μπάτζετ, με τον Ντην Κέην και τις φωνές των Ντανιέλ Τζούντοβιτς, Τζέσι Μπάτζετ.

Όταν το αφεντικό τους αναγκάζεται να ταξιδέψει για μια επείγουσα επαγγελματική υπόθεση, τρία σκυλάκια μένουν ολομόναχα στο σπίτι, μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα όπου και αντιμετωπίζουν κάποιους θρασύτατους διαρρήκτες που κλέβουν όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα μαζί με το στολισμένο δέντρο και ό,τι διακόσμηση βρήκαν πρόχειρη. Έτσι, τα τρία μαλλιαρά και καλομαθημένα πλασματάκια αναλαμβάνουν δράση ως οι Τρεις Σκυλοφύλακες με σκοπό να εντοπίσουν τους κακοποιούς, να πάρουν πίσω τα κλεμμένα τους υπάρχοντα και να τους παραδώσουν στη δικαιοσύνη. Μόνο που η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ένας αδίστακτος μπόγιας αρχίζει να τα καταδιώκει ώστε να ξεπεράσει το ρεκόρ ενός συναδέλφου του σε συλλήψεις αδέσποτων.

Αποκλειστικά και μόνο για μικρά παιδιά που θα χαζολογάνε με τα σκυλάκια και τα κόλπα τους, αλλά δεν θα μπορούν να αντιληφθούν τα προβλήματα της παραγωγής και όλα τα τεχνάσματα που οι δημιουργοί της εμπνεύστηκαν για να κρύψουν το χαμηλό budget και την αδυναμία τους να κάνουν τα σκυλάκια όντως να μιλάνε και να συμπεριφέρονται ως άρτιοι ηθοποιοί. Το εφφέ της "ομιλίας" δεν πείθει με τίποτα (άσε που κάποιες φορές γίνεται αποκρουστικό) ενώ τις περισσότερες φορές ο σκηνοθέτης αποφασίζει να κρύψει εκτός κάδρου το στόμα τους ζουμάροντας στα μάτια και τη μουσούδα ή και να αποκρύψει εντελώς τα σκυλιά μέσα σε σακούλες, κουβέρτες ή οτιδήποτε άλλο είχαν πρόχειρο, ώστε εμείς μόνο να τα ακούμε. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)