A Snowy Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Ρόμπιν Νταν, με τους Ελύζια Ρόταρου, Ντέημον Ρούνυαν, Φάτα Αβίβα, Τζένιφερ Γκίμπσον, Μάικλ Γκόρντιν Σορ.

Η Κέλλυ, επιτυχημένη δικηγόρος στη Νέα Υόρκη μα άτυχη στα προσωπικά της, επιστρέφει στο πατρικό της για τα Χριστούγεννα ώστε να βρει την αναγακία γαλήνη από την τρέλα των υποχρεώσεων. Δυστυχώς, όμως, ο οικογενειακός ξενώνας τραβάει κι αυτός τα ζόρια του, με τους πελάτες να διαμαρτύρονται για μικρά καθημερινά προβλήματα. Και ξαφνικά, λες και το σύμπαν άκουσε τις προσευχές της, εμφανίζεται τυχαία στην πόρτα της ο Φόρεστ, ένας ευγενικός και γοητευτικός άντρας με χέρια που πιάνουν και γνώση από τεχνικές εργασίες. Καθώς οι μέρες περνούν και ο Φόρεστ είναι πάντα εκεί για να διορθώνει ό,τι χρειάζετα επιδιόρθωση, η Κέλλυ δεν σταματά να αναρωτιέται εάν πρόκειται για δώρο εξ ουρανού ή εάν και αυτός κρύβει μυστικά και προσωπική ατζέντα.

Τρυφερό και αγαπησιάρικο φιλμάκι, παίζει με τις μαγικές συμβάσεις των γιορτινών ημερών για να δημιουργήσει εντυπώσεις ενόσω ξεκινά να χτίζει με αληθοφάνεια το φλερτ και τον έρωτα ανάμεσα στους δύο όμορφους πρωταγωνιστές. Το θέμα είναι πως όσο κι αν ποντάρει ακριβώς σε αυτήν την αληθοφάνεια για να γοητεύσει, άλλο τόσο βιάζεται να δώσει τη λύση στο φινάλε με αβάσταχτη ποσότητα καλοσύνης και μεγαλοψυχίας.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)