The Holiday Fix Up (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του Lifetime σε σκηνοθεσία Μπράιαν Χέρζλινγκερ, με τους Τζάνα Κρέημερ, Ράυαν ΜακΠάρτλιν, Στηβ Βίνοβιτς, Μαρία Μενούνος, Μπράντον Φορντ Γκρην.

Η Σαμ είναι η οικοδέσποινα μιας δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής με ανακαινίσεις, που όμως με απογοήτευση μαθαίνει πως δεν θα είναι εκείνη η παρουσιάστρια της ειδικής εορταστικής εκπομπής του καναλιού. Έτσι, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της για τις γιορτές με σκοπό να βοηθήσει και τον θείο της με την αναστήλωση του οικογενειακού πανδοχείου που χτυπήθηκε άσχημα από μια θύελλα. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως για την υλοποίηση των κατασκευών, ο θείος της είχε ήδη προσλάβει τον Κουπ, τον παλιό, μεγάλο έρωτα της Σαμ, με τον οποίο χώρισαν όταν εκείνη έφυγε από την πόλη τους για να δουλέψει στην τηλεόραση.

Παλιοί αγαπημένοι που συναντιούνται τυχαία παραμονές γιορτών και μάλιστα πρέπει να συνεργαστούν, ξεπερνώντας τις πίκρες του παρελθόντος, αποτελούν προσφιλές θέμα των χριστουγεννιάτικων τηλεταινιών, οπότε φαινομενικά και εδώ θα είχαμε μία από τα ίδια. Στην περίπτωσή μας όμως, τα πράγματα είναι καλύτερα από όσο φαίνονται, κατ' αρχήν χάρη στη γοητεία του πρωταγωνιστικού ζεύγους (καραβανάδες αμφότεροι σε σχετικές παραγωγές) αλλά και του σεναρίου που αν και κλισέ, αποφεύγει τους μελοδραματισμούς και αφήνεται σε μια ανάλαφρη αφήγηση χωρίς να παίρνει τον εαυτό του και πάρα πολύ στα σοβαρά, με τελικό αποτέλεσμα μια ταινία απείρως σοβαρότερων προθέσεων από ό,τι πολλές άλλες. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)