A Christmas in Vermont (2016)


Ελληνικός τίτλος: Το παιχνίδι της μοίρας

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Hybrid σε σκηνοθεσία Φρεντ Όλεν Ρέυ, με τους Άμπιγκέηλ Χωκ, Ντέηβιντ Ο'Ντόννελ, Τσέβυ Τσέης, Μόργκαν Φαίρτσάιλντ, Χάουαρντ Έσεμαν, Μπεν Ζιρού.

H Ράιλυ Τόμας, ανερχόμενο αστέρι στις αγοραπωλησίες εταιρειών, ταξιδεύει στη μικρή πόλη του Τσέστνατ του Βερμόντ, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, για να εκτιμήσει και να ρευστοποιήσει τα περιουσιακά στοιχεία μιας εταιρείας ρούχων. Με βοηθό της τον ιδρυτή της εταιρείας, που πλέον έχει αποσυρθεί, η Ράιλυ μαθαίνει σταδιακά την ιστορία της και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζει στην τοπική κοινότητα. Όταν μάλιστα συνειδητοποιεί πως η εταιρεία μπορεί και να βγάλει κέρδος, αποφασίζει να αψηφήσει τις εντολές του αφεντικού της και να σώσει τις δουλειές όλων αυτών των ανθρώπων αλλά και τον έρωτά της με τον νεαρό διευθυντή, τον Γουάιατ.

Έρωτας με εταιρική κοινωνική ευθύνη, αδίστακτοι μα γραφικοί καπιταλιστές και τα ταλαιπωρημένα τσιράκια τους, vintage χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και η Μόργκαν Φαίρτσάιλντ από το "Φλαμίνγκο Ρόουντ", το "Ξενοδοχείο" και τους "Βόρειους και Νότιους", πάντα όμορφη, κομψή και υπέρλαμπρη. Κλασική συνταγή με την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη συγκίνηση που δεν παλιώνει ποτέ, όσο θα υπάρχουν μικρές, όμορφες πόλεις με επιχειρήσεις που κινδυνεύουν να κλείσουν μέσα στις γιορτές.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)