Santa in Training (2019)


Ελληνικός τίτλος: Ο Άγιος Βασίλης εκπαιδεύεται

Χριστουγεννιάτικη κωμωδία σε σκηνοθεσία Κρίστιαν Βόγκελερ, με τους Αντόνιο Σαμπάτο Τζούνιορ, Χούλιο Ιγκλέσιας Τζούνιορ, Ρομπέρτο Εσκομπάρ, Κάρσον Ρόουλαντ, Κέητ Κάτζμαν, Αρμάντο Γκουτιέρεζ.

Είναι γνωστό πως κάθε τριάντα χρόνια τα ξωτικά επιλέγουν έναν νέο Άι Βασίλη και φέτος ήρθε και πάλι η ώρα. Ο Μπρούνο το ξωτικό που είναι και το δεξί χέρι του Αγίου, είναι σίγουρος πως θα φορέσει αυτός την κόκκινη στολή, όμως οι ελπίδες του αποδεικνύονται φρούδες, αφού τελικά επιλέγεται κάποιος άλλος. Έξαλλος με την απόφαση των συντρόφων του, υπονομεύει τον νέο εκλεγμένο και τον αντικαθιστά με τον γρουσούζη Έντι Γκαρσία, έναν διαρκώς κακοδιάθετο άντρα που εκτός των άλλων μισεί τα Χριστούγεννα. Παράλληλα επιλέγει να στείλει τα πιο χαζούλικα ξωτικά του Βόρειου Πόλου για να τον εκπαιδεύσουν, σίγουρος πως τα Χριστούγεννα θα καταστραφούν και στο τέλος θα επιλέξουν εκείνον ως σωτήρα και ιδανικό Άι Βασίλη.

Αμήχανη ταινία και αβέβαιη εάν απευθύνεται σε μικρά παιδιά ή σε ενήλικες, που μολονότι στο σύνολό της έχει κάποιες χαριτωμένες στιγμές και ιδέες, δεν κατορθώνει να δέσει το γλυκό. Σίγουρα πάντως, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά για τις προθέσεις των δημιουργών. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)