Christmas in My Heart (2021)


Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το Hallmark σε σκηνοθεσία Πατ Κίλυ, με τους Χέδερ Χέμενς, Λιουκ Μάκφαρλέην, Καθλήν Φη, Άντριου Σέιβερ, Σέρυλ Λη Ραλφ, Λάρρυ Ντέυ.

Η βιολονίστρια Μπεθ Χέντρικς έχει επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη στο πατρικό της για να σταθεί στο πλευρό των γονιών της, όσο κράτησε η ασθένεια της μητέρας της που τελικά την πήρε και μακριά τους. Τώρα, με τις γιορτές προ των πυλών, η Μπεθ σκοπεύει να παραμείνει στην πόλη, ώστε να μην αφήσει μόνο του τον πατέρα της αυτά τα δύσκολα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη μητέρα. Ψάχνοντας παράλληλα να βρει μια δουλειά, καθώς έχει αφήσει πίσω της την ορχήστρα στη Νέα Υόρκη, αναλαμβάνει να κάνει ιδιαίτερα στη μικρή κόρη ενός σταρ της κάντρυ μουσικής, ο οποίος και αυτός έχει αφήσει πίσω του το σπίτι του και τη μουσική του στο Νάσβιλ για να ξεχάσει τον θάνατο της γυναίκας του, που παρ' ότι προ τριετίας, δεν έχει πάψει ποτέ να τον πονά, γεγονός που εισπράττει συναισθηματικά και η μικρή Κέητι.

Χωρίς εκπλήξεις και υπερβολές, μπορεί να φαίνεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα, κι όμως σενάριο και ηθοποιοί προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στην απλότητα και στην ανθρωπιά της ιστορίας που δεν αναλίσκεται σε πλακίτσες διαφοράς χαρακτήρων ή σε δήθεν κρίσεις λίγο πριν το αίσιο φινάλε. Ο Λουκ ΜακΦαρλέην πείθει απόλυτα με φυζίκ και φωνή για σταρ της κάντρυ, η μουσική επιμέλεια είναι προσεγμένη εν γένει, ακόμα και στις ενορχηστρώσεις των χριστουγεννιάτικων θεμάτων που επιλέχθηκαν, η γνωριμία και η εξέλιξη της σχέσης βγάζουν νόημα και όλο μαζί είναι τρυφερό και συναισθηματικά ειλικρινές.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)