A Bramble House Christmas (2017)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των Daro/Hallmark σε σκηνοθεσία Στήβεν Ρ. Μονρό, με τους Ώτομν Ρήζερ, Ντέηβιντ Χάυντν-Τζόουνς, Τέρυλ Ρόδερυ, Τζούλια Μπένσον.

Η Γουίλα είναι μια μόνη μητέρα που μεγαλώνει το παιδί της εργαζόμενη ως προσωπική νοσοκόμα σε ασθενείς που χρειάζονται διαρκή φροντίδα. Μολονότι πάντοτε καλή στη δουλειά της και συμπαθής, τίποτα δεν θα μπορούσε να την προϊδεάσει για την ξαφνική κληρονομιά των $100.000 που ο τελευταίος της ασθενής τής αφήνει μετά τον θάνατό του. Δεδομένου ότι αυτή ήταν ολόκληρη η περιουσία του, τα δυο του παιδιά, ο Φιν και η Μόλυ θεωρούν σίγουρο πως η άγνωστη για αυτούς γυναίκα χειραγώγησε τον πατέρα τους για να της αφήσει τα χρήματά του, αλλά και να της εξασφαλίσει δυο εβδομάδες χριστουγεννιάτικες διακοπές σε ένα πανδοχείο όπου και ο ίδιος πήγαινε παλαιότερα με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, όταν ακόμα ήταν μικρά και προτού αποξενωθούν. Έτσι, ο Φιν αποφασίζει να βρει τη Γουίλα και να της ζητήσει τον λόγο, όμως αυτό που αισθάνεται όταν τη γνωρίζει μόνο θυμός δεν είναι.

Τρυφερό φιλμάκι, βασισμένο σε βιβλίο και με φροντίδα στην παραγωγή που το καθιστά καλύτερο του μέσου όρου, καθώς πέραν της δεδομένης αισθηματικής ιστορίας πραγματεύεται και σχέσεις γονιών που απομακρύνθηκαν από τα παιδιά τους και έπειτα ντρέπονταν πολύ για να τα ξαναβρούν. Γοητευτικό το πρωταγωνιστικό δίδυμο, γνώριμη και αληθοφανής η ιστορία και διακριτική η χρήση του χιούμορ ώστε όλα να κυλούν ανεμπόδιστα και συναισθηματικά προς το "ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα".

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)