The Picture of Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Ι. Στράσερ, με τους Τσέλσι Χομπς, Τζάιλς Πάντον, Ματ Χάμιλτον, Λατόνυα Γουίλλιαμς.

Η Έμπερ Μόρλευ, γραφίστρια και φιλόδοξη εικονογράφος παιδικών βιβλίων, μαθαίνει έκπληκτη πως κληρονόμησε τη φάρμα με τα έλατα της γιαγιάς της. Έτσι, λίγο πριν από τις γιορτές, ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γουίλοου Χιλ, αποφασισμένη να πουλήσει την επιχείρηση και μάλιστα προτού έρθουν τα Χριστούγεννα. Με την άφιξή της όμως εκεί, οι αναμνήσεις από τα ξέγνοιαστα παιδικά της χρόνια δεν αργούν να πλημμυρίσουν το μυαλό της, την ίδια στιγμή που οι καλοσυνάτοι κάτοικοι της πόλης, γνωστοί της οι πιο πολλοί και φίλοι της γιαγιάς της, την παρακαλούν αν όχι να αλλάξει γνώμη, τουλάχιστον να περιμένει λίγο περισσότερο ώστε να τους βοηθήσει να πραγματοποιηθεί το ετήσιο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ. Η Έμπερ δέχεται με μισή καρδιά, αλλά όσο οι μέρες περνούν, νιώθει την ακαταμάχητη γοητεία του τόπου και των ανθρώπων του, αλλά πρωτίστως αυτήν του επιστάτη της φάρμας, του Μπράντον Χαρτ, με τον οποίο συνεργάζονται για το φεστιβάλ.

Ακόμα μια ιστορία μιας φιλόδοξης γυναίκας καριέρας που επιστρέφει στον τόπο της από τη μεγάλη πόλη για να γνωρίσει την πραγματική αξία της ζωής και φυσικά τον έρωτα στο πρόσωπο του ωραίου του χωριού, γυρισμένη όμως με μέτρο, γιορτινή διάθεση και κάμποσο ειλικρινές συναίσθημα. Το λαμπερό πρωταγωνιστικό δίδυμο ενισχύει την έλξη που ασκεί η ταινία στον θεατή, την ίδια στιγμή που ο πρόσφατος χαμός της γιαγιάς προσθέτει τις απαραίτητες δόσεις συγκίνησης και οικογενειακού κλίματος.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)