Marrying Father Christmas (2018)


Ελληνικός τίτλος: Και έζησαν αυτοί καλά...

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Daro για το Hallmark σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Γουίνινγκ, με τους Έριν Κράκοου, Νάιαλ Μάτερ, Γουέντι Μάλικ, Π. Λυνν Τζόνσον, Μάικλ Κόπσα, Μπάρυ Φλάτμαν, Τζούλια Μπένσον.

Όταν η Μιράντα Τσέστερ ξεκίνησε να αναζητά πληροφορίες για τον βιολογικό πατέρα της δύο χρόνια νωρίτερα, ποτέ της δεν φαντάστηκε πως η έρευνα αυτή θα την οδηγούσε στην οικογένεια που πάντοτε αποζητούσε αλλά και στον έρωτα της ζωής της, τον Ίαν ΜακΆντρικ. Σήμερα, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους και έναν μετά τον αρραβώνα, η Μιράντα και ο Ίαν είναι έτοιμοι για τον ρομαντικό, χριστουγεννιάτικο γάμο τους, πλαισιωμένοι από τις οικογένειές τους. Κι όσο οι ημέρες περνούν, η χήρα του πατέρα της, η Μάργκαρετ, ερωτεύεται έναν φίλο από το παρελθόν.

Στο "Finding Father Christmas" ερωτεύθηκαν, στο "Engaging Father Christmas" αρραβωνιάστηκαν, σε τούτο εδώ παντρεύονται και για κάποιον λόγο Hallmark και εταιρεία παραγωγής έκριναν πως το ειδύλλιο των συμπαθέστατων κατά τα άλλα Μάργκαρετ και Ίαν είναι saga material. Δεν είναι όμως, οπότε παρά την ιδιαίτερα τρυφερή πρώτη ταινία -και χωρίς να έχω δει τη δεύτερη, sorry κιόλας- τούτη εδώ δεν έχει καν λόγο ύπαρξης, με ένα σενάριο αναιμικό, χωρίς ίντριγκα, χωρίς ανατροπές και χωρίς καν το χιούμορ που θα χρειαζόταν μια ιστορία που διεξάγεται παραμονές γάμου.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)