Christmas at the Plaza (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Ρον Όλιβερ, με τους Ελίζαμπεθ Χένστριτζ, Ράυαν Πέβυ, Μπρους Ντέηβισον, Τζούλια Ντάφυ, Κάρεν Χόλνες, Ντέηβιντ Λαφονταίν. 

Η ιστορικός και αρχειοφύλακας Τζέσικα Κούπερ προσλαμβάνεται από την υπεύθυνη του εμβληματικού ξενοδοχείου Πλάζα στη Νέα Υόρκη για την έρευνα και οργάνωση μιας επετειακής έκθεσης της χριστουγεννιάτικης διαδρομής του ξενοδοχείου μέσα στα χρόνια, από το 1907 μέχρι σήμερα. Η απρόσμενη αυτή ανάθεση έχει αντίκτυπο στις προγραμαμτισμένες διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της, τις οποίες τώρα πρέπει να ακυρώσει, όσο και στα νεύρα της, αφού με απογοήτευση συνειδητοποιεί πως η οργάνωση των αρχείων του Πλάζα είναι ελλειπέστατη σε σημείο τρέλας. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, η Τζέσικα βρίσκει έναν καλοδεχούμενο βοηθό στο πρόσωπο του Νικ Περέλι, του υπεύθυνου για την εορταστική διακόσμηση των χώρων του ξενοδοχείου. Κι όσο αυτοί οι δύο νέοι συνεργάτες προετοιμάζουν πυρετωδώς την έκθεση και τη διακόσμηση, κάποιες αποκαλύψεις από το παρελθόν του Πλάζα θα βγουν στο φως και θα προκαλέσουν ξαφνικές συγκινήσεις, ενώ θα φέρουν και τους δυο τους πολύ πιο κοντά από όσο υποψιάζονταν.

Το Hallmark κάνει ακόμα μια φορά τα μαγικά του και θυμίζει σε όλους ποιος είναι ο απόλυτος άρχων της εορταστικής αισθηματικής τηλεταινίας. Η ιστορία, μολονότι κοινότοπη, έχει ενδιαφέρον και παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες ανατροπές, το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι λαμπερό και με χημεία, ενώ οι χώροι του Πλάζα που φιλοξένησαν τα γυρίσματα προσδίδουν την αναγκαία δόση πολυτέλειας και κύρους στο λαμπερό περιτύλιγμα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)