Christmas Unwrapped (2020)


Χριστουγεννιάτικη, αισθηματική τηλεταινία της MarVista γυρισμένη για το Lifetime, σε σκηνοθεσία Μποσέντε Γουίλλιαμς, με τους Άμπερ Στήβενς Γουέστ, Μάρκο Γκρατσίνι, Τσέρυλ Λαντ, Μόργκαν Κέλλυ, Τσέριον Ντρέηκς.

Η κυνική δημοσιογράφος Τσάριτυ Τζόουνς πετυχαίνει την ευκαιρία της ζωής της όταν της αναθέτουν να γράψει εκείνη το άρθρο για τον Έρικ Γκάλαχερ, τον γοητευτικό εργένη που κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα φροντίζει εκατομμύρια δολάρια να κάνουν χαρούμενους ανθρώπους λιγότερο τυχερούς στη ζωή. Ο ίδιος ο Έρικ υποστηρίζει πως τα χρήματα των φιλανθρωπικών του δράσεων προέρχονται απ' ευθείας από τον Άι Βασίλη, οπότε η Τσάριτυ αποφασίζει να αποκαλύψει το μυστικό του. Όμως, όσο οι μέρες περνούν, το αντικείμενο του άρθρου της αρχίζει να γίνεται και αντικείμενο του έρωτά της.

Τρυφερό, απλό και ξεκάθαρο στις προθέσεις του χριστουγεννιάτικο φιλμάκι, το οποίο μάλιστα έχει και χριστουγεννιάτικο θέμα, χωρίς να υποβιβάζει τη γιορτινή περίοδο σε απλό ντεκόρ μιας αισθηματικής ιστορίας. Έχει κάμποσες δόσεις χιούμορ ενώ κρατά τα προσχήματα σοβαρότητας, ποντάρει αρκετά στο πρωταγωνιστικό του δίδυμο, ενώ το φινάλε είναι όσο γλυκερό και τρυφερό χρειάζεται. Στο ρόλο της διευθύντριας της δημοσιογράφου, θα εντοπίσετε την Τσέρυλ Λαντ, από τους "Άγγελους του Τσάρλι".

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)