Christmas in Washington (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One, σε σκηνοθεσία Άντριαν Λάνγκλεϋ, με τους Νάταλι Λίζινσκα, Ντέημον Ρούνυαν, Καθλήν Λάσκυ, Τζέημς Καλ, Τζιλ Φράπιερ.

Ο νέος πρέσβης της Μπελμάρια στην Ουώσινγκτον δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, πλην όμως είναι ευθύνη του ο χώρος της να διακοσμηθεί κατάλληλα μέχρι το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνει η Βασίλισσα Τερέζ. Για τον σκοπό αυτό προσλαμβάνεται η φιλόδοξη και λάτρης των εορτών Έμιλυ Μπαρνς, η οποία δεν πιστεύει την καλή της τύχη, αφού δεδομένης της έκτασης που παίρνει κάθε χρόνο το βασιλικό γκαλά, η μικρή της εταιρεία δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη διαφήμιση. Το θέμα είναι πως τον ενθουσιασμό της δεν συμμερίζεται ομοίως και ο Πρέσβης Μάγκνους Άντερσον, που διαφωνεί με τα μισά που του προτείνει. Αυτά όμως, προτού δει με άλλο μάτι την καλή της την καρδιά.

Όταν δεν έχουμε πρίγκιπες διαθέσιμους καταφεύγουμε σε πρέσβεις, αρκεί να είναι το ίδιο όμορφοι και ακαταμάχητοι και κατά προτίμηση να έχουν και ένα μικρό παιδί από τον πρώτο τους γάμο. Αυτό είναι το μοτίβο, αυτό καλούμαστε να παρακολουθήσουμε μέχρι το φινάλε που ξέρουμε εξ αρχής, με μοναδική μας "αγωνία" να δούμε ποια θα είναι τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσει το ερωτευμένο ζεύγος, εκεί, λίγο πριν το happy end. Είναι όμως γλυκύτατοι οι πρωταγωνιστές, το χιουμοράκι στις αρχικές κοντρίτσες τούς πάει πολύ και όλο μαζί είναι ακριβώς τόσο γλυκανάλατο όσο ακριβώς το επιθυμείτε. Ως υστερόγραφο, θα ήθελα να γνωρίσω τους εμπνευστές των ονομάτων όλων αυτών φανταστικών χωρών... Άκου εκεί, Μπελμάρια...

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)