Feliz NaviDAD (2020)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Lifetime/A+E Networks σε σκηνοθεσία Μελίσα Τζόαν Χαρτ, με τους Μάριο Λοπέζ, ΆνναΛυν ΜακΚορντ, Πωλίνα Τσάβες, Χερμπ Μέντελσον.

O διευθυντής ενός σχολείου στην Αριζόνα, Ντέηβιντ Μοράλες, έχει χάσει το κέφι του για τα Χριστούγεννα από τότε που έχασε και τη γυναίκα του. Τώρα, καθώς μεγαλώνει μόνος του την έφηβη κόρη του, προσπαθεί να βρίσκει πάντοτε έξτρα δουλειά τα Χριστούγεννα ως διανομέας ώστε να τα περνά όσο λιγότερο γιορτινά γίνεται. Φέτος, όμως, καταφθάνει στην πόλη από το Φοίνιξ η γοητευτική Σόφι για να περάσει λίγο καιρό με τον πατέρα της, με την οποία ο Ντέηβιντ "ταιριάζει" στην εφαρμογή γνωριμιών όπου του έκανε με το ζόρι προφίλ η κόρη του.

Χαμογελαστό, καλοπροαίρετο, αισιόδοξο και τόσο καλοσυνάτο που πλέον δεν έχει νόημα η πλοκή του. Φανταστείτε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ιστορία είναι ότι ο πρωταγωνιστής δεν πήρε εγκαίρως από το καθαριστήριο τα γάντια της χορωδίας του σχολείου που χωρίς αυτά δεν επιτρέπεται να αγγίξουν τα βίντατζ καμπανάκια τους. Παραείναι γλυκερό ακόμα και για τα δεδομένα του Lifetime. Εν τω μεταξύ, εάν το τραγούδι "Feliz Navidad" δεν είναι από τα αγαπημένα σας (προσωπικά δεν τρελαίνομαι, ας πούμε) σας προειδοποιώ ότι θα βαρεθείτε να το ακούτε -είτε ως "Ναβιδάδ" είτε ως "Ναβι-ντάντ" (μπαμπάς) που είναι και το λογοπαίγνιο του τίτλου.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)