Bah Humduck!: A Looney Tunes Christmas (2006)


Ελληνικός τίτλος: Χριστούγεννα με τους Looney Tunes

Χριστουγεννιάτικη βιντεοταινία κινουμένων σχεδίων της Warner σε σκηνοθεσία Τσαρλς Βίσσερ, με τις φωνές των Τζόε Αλάσκυ, Μπομπ Μπέργκεν, Μπίλλυ Γουέστ, Τζουν Φόρεϋ, Μωρίς ΛαΜαρς.

Χαριτωμένη μα εντελώς παιδική διασκευή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Καρόλου Ντίκενς που τοποθετεί ως νέο Σκρουτζ τον Ντάφυ Ντακ, στον ρόλο του παραδόπιστου ιδιοκτήτη ενός μεγα-πολυκαταστήματος. Είλωτες στη δούλεψή του ο Πόρκυ Πιγκ, ο Μάρβιν ο Αρειανός, ο Σπήντυ Γκονζάλες και ο Έλμερ Φαντ ικετεύουν για ένα ρεπό τα Χριστούγεννα και για ειδικές τιμές στα προϊόντα του καταστήματος, αλλά μάταια. Ο Ντάφυ δεν πρόκειται να χαρίσει ποτέ και σε κανέναν ούτε σεντ, οπότε πλέον το θέμα περνά στα χέρια των φαντασμάτων των Χριστουγέννων αλλά και σε έναν πελάτη της τελευταίας στιγμής, τον Μπαγκς Μπάνυ, που θα διδάξουν στον ανεπίδεκτο μαθήσεως Ντάφυ το πραγματικό νόημα των γιορτών. 

Μεσαίου μήκους ταινία γυρισμένη απ΄ ευθείας για το home video με τη γνωστή συνταγή του τρελοκομείου των Looney Tunes σε χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα. Έχει πλάκα το εύρημα του Ντάφυ στη θέση ενός σύγχρονου καπιταλιστή Σκρουτζ, αλλά πέραν αυτού τα πάντα κυλούν με κυνηγητά, κουτιά και πάσης φύσεως αντικείμενα να πέφτουν κατακέφαλα και όλους τους δημοφιλείς ήρωες να συναντιούνται στους διαδρόμους του μεγα-πολυκαστήματος.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώΤο αρχείο κειμένων του Cinemano για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων θα το βρείτε εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)