A Dogwalker's Christmas Tale (2015)


Χριστουγεννιάτικη κομεντί της MarVista γυρισμένη για το UPtv σε σκηνοθεσία Λέσια Κλάουστον, με τους Τζόναθαν Μπένετ, Λέξι Τζιοβανόλι, Ντάινα Μέγερ, Πάτρικ Μαλντούν.

Η καλομαθημένη Λους Λόκχαρτ γυρίζει απροειδοποίητα στο πατρικό της για τα Χριστούγεννα για να το βρει όμως άδειο, αφού οι γονείς της είχαν φύγει για διακοπές. Μαζί με τους γονείς της είχαν φύγει και τα χρήματα, οπότε η ψάχνοντας να βρει μια προσωρινή δουλειά δέχεται να συνοδεύει τον σκύλο μιας πλούσιας γειτόνισσας. Στο κοντινό πάρκο για σκύλους γνωρίζει έναν άλλο συνοδό, τον Ντην, μαζί με κάποιους από τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι εξαγριώνονται όταν μαθαίνουν πως ένας κατασκευαστής το έχει αγοράσει για να το μετατρέψει σε πολυτελές κέντρο spa και ευεξίας. Η Λους που δεν μπορεί να καταλάβει τι κακό έχει ένα κέντρο spa, πιέζεται από το Ντην να μεσολαβήσει στον κατασκευαστή όταν ανακαλύπτουν πως ο σκύλος που της κάνει τη ζωή δύσκολη είναι της γυναίκας του.

Όταν δεν έχουμε πρίγκιπες έχουμε σκυλάκια και στην περίπτωσή μας αρκετά χαριτωμένα. Πέραν αυτού πάντως, η ιστορία έχει ένα ενδιαφέρον twist αφού δεν αναλίσκεται μόνο στην αισθηματική σχέση των δύο πρωταγωνιστών, αλλά αφορά περισσότερο στο σύνολο των ανθρώπων της κοινότητας και στη θέση που κατέχει στη ζωή τους το πάρκο αυτό, το οποίο εάν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειές τους θα αποτελεί παρελθόν από το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)