The Santa Squad (2020)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Reel One γυρισμένη για το Lifetime από τον Τζων Μπράντσω, με τους Άαρον Άσμορ, Ρεμπέκα Ντάλτον, Μάικλ Τερριώ, Κρις Σάντιφορντ.

Η Άλλι, μια καθηγήτρια καλλιτεχνικών που έχασε τη δουλειά της λίγο πριν τις γιορτές, αναλαμβάνει χρέη μέλους της "Ομάδας του Άι Βασίλη", μιας πρωτοβουλίας που ασχολείται με χριστουγεννιάτικα ψώνια, διακόσμηση και άλλες υποχρεώσεις που κάποιοι πολυάσχολοι δεν προλαβαίνουν να πραγματοποιήσουν μόνοι τους. Το σπίτι που της ανατίθεται είναι του χήρου επιχειρηματία Γκόρντον Τσερτς, όπου οι αυστηρές εντολές από τον βοηθό του και το επικριτικό ύφος της κοπέλας του δεν δημιουργούν και το πιο φιλόξενο κλίμα συνεργασίας. Η Άλλι όμως συμπαθεί από την πρώτη ματιά τις δύο μικρές του κόρες, στις οποίες συμπεριφέρεται με αφοσίωση και ενδιαφέρον, δημιουργώντας για πρώτη φορά μετά από χρόνια μια από καρδιάς γιορτινή ατμόσφαιρα για τα μοναχικά αυτά παιδιά.

Η πιο ανθρώπινη διάσταση της ιστορίας αφήνει κάπως πίσω το ρομάντσο μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, το οποίο φυσικά και υπάρχει, αλλά το εισπράττεις ως τόσο δεδομένο εξ αρχής που δεν ανησυχείς διόλου για την εξέλιξή του. Βλέπετε, πέραν της αναμενόμενης κρίσης στην τρίτη πράξη, τίποτα δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία αυτών των ανθρώπων, κάτι που είναι κρίμα αν σκεφτεί κανείς πως η ξινή σύντροφος του επιχειρηματία θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερα δεινά και γέλιο.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)