Christmas on My Mind (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Johnson γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Μακλέιν Νέλσον, με τους Άσλεϋ Γκρην, Άντριου Γ. Γουώκερ, Ζακέ Χάρρυ, Ντόννα Μπενεντίκτο, Κλέυτον Τζέημς.

Η Λούσυ Λόβετ, βγαίνοντας τρεχάλα από τη γαμήλια μπουτίκ με το νυφικό της στο χέρι, γλιστράει στον πάγο και πέφτει κάτω χτυπώντας το κεφάλι της, φαινομενικά όχι σοβαρά. Συνειδητοποιώντας πως είναι εντάξει, συνεχίζει τον δρόμο της για το Μπέντφορντ Χάρμπορ στο Μέιν, όπου ανυπομονεί να συναντήσει τον αρραβωνιαστικό της, τον Ζακ Κάλαχαν. Μόνο που εκείνος, όταν τη βλέπει, όχι μόνο δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της, αλλά αναρωτιέται για τον λόγο που πήγε να τον βρει. Βλέπετε, ο Ζακ και η Λούσυ είχαν χωρίσει δύο χρόνια νωρίτερα και από τότε ουδέποτε είχαν ξαναβρεθεί. Ανήσυχη, η Λούσυ επισκέπτεται τη γιατρό της πόλης, η οποία της ανακοινώνει πως μολονότι δεν έπαθε διάσειση από το χτύπημα, υποφέρει από μια μορφή αμνησίας, η οποία δεν της επιτρέπει να θυμάται οτιδήποτε συνέβη στη ζωή της, από τις 23 Δεκεμβρίου του προπερασμένου χρόνου, την ημέρα δηλαδή που επρόκειτο να χωρίσουν με τον Ζακ.

Αμνησία, το νυφικό στο χέρι, ο γαμπρός να περιμένει και ο τέως -παρ' ολίγον- γαμπρός να στέκει γοητευτικός και εμβρόντητος, χιούμορ, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γραφικά τοπία θέτουν τον τόνο αυτής της αναμενόμενης μα χαριτωμένης κομεντί, που παρέα με ένα αξιαγάπητο πρωταγωνιστικό δίδυμο προσφέρει σχεδόν 90' λεπτά απενοχοποιημένης διασκέδασης

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)