Christmas Around the Corner (2018)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista για το Lifetime σε σκηνοθεσία Μέγκαν Φόλοους, με τους Αλεξάντρα Μπρέκενριτζ, Τζέημι Σπίλτσουκ, Τζέην Αλεξάντερ.

Η Κλαιρ, αποφασισμένη επενδυτής από τη Νέα Υόρκη, εγκαταλείπει για λίγο τις υποχρεώσεις της και καταφεύγει σε μια μικρή πόλη του Βερμόντ, φιλοξενούμενη του θρυλικού βιβλιοπωλείου Φόρτενμπέρυ, ενός μέρους για το οποίο μιλούσε συχνά η μητέρα της. Δυστυχώς, όμως, αυτό που βλέπει στην πόλη την απογοητεύει, καθώς όλοι οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί έχουν ακυρωθεί από τον Δήμαρχο μετά τις πλημμύρες που προηγήθηκαν, με αποτέλεσμα δραματική μείωση στον τουρισμό και κατά συνέπεια άδεια καταστήματα. Με το βιβλιοπωλείο σχεδόν χωρίς καθόλου πελάτες, η Κλαιρ το βάζει πείσμα να βοηθήσει όσο μπορεί τις πωλήσεις, μόνο που κάθε της προσπάθεια πέφτει επάνω στην άρνηση του ιδιοκτήτη που της ζητά να μην παίρνει πρωτοβουλίες. 

Είναι από τα καλά τα χριστουγεννιάτικα τα φιλμάκια, καθώς συνδυάζει αρμονικά την αισθηματική ιστορία, το χριστουγεννιάτικο κλίμα, το χιούμορ και τη συγκίνηση, έχοντας μια αρκούντως ρεαλιστική ιστορία, ένα πολύ γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο και τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου να είναι ταυτόχρονα και σιδεράς που φτιάχνει παραδοσιακά κουδούνια του Βερμόντ. Τι άλλο να κάνουν πια σεναριογράφος και σκηνοθέτρια για να σας πείσουν;

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)