Too Close For Christmas (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime, σε σκηνοθεσία Έρνι Μπάρμπαρας, με τους Τσαντ Μάικλ Μάρεϋ, Τζέσικα Λάουντες, Βανέσα Σήαρς, Στηβ Μπάυερς.

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, η Χέηλυ δέχεται την πρόσκληση της αδελφής της να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τα νέα της πεθερικά. Ενθουσιασμένη με τη νέα οικογένεια της αδελφής της, η Χέηλυ είναι σίγουρη πως θα περάσει τις τέλειες διακοπές, έως ότου χτυπά η πόρτα και από πίσω της στέκει ο Λιουκ. Ο Λιουκ, λοιπόν, έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί, αφού δεν είναι άλλος από τον αδελφό του γαμπρού της, όμως ταυτόχρονα είναι και ο υπεύθυνος για τον χωρισμό της Χέηλυ από τον αγαπημένο της, πριν από κάτι χρόνια. Με τα νεύρα της τσατάλια, αφού του το κρατάει ακόμα μανιάτικο, θεωρώντας πως κατέστρεψε την καλύτερη σχέση της ζωής της, η Χέηλυ βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το σπίτι, έως ότου αναγκάζεται να γνωρίσει τον "εχθρό" της καλύτερα και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία

Και, μαντέψτε! Ω, ναι, αυτό που φανταστήκατε θα γίνει, αφού πρώτα περάσουμε από έναν σωρό παρεξηγήσεις, κόντρες, διαμάχες και άλλα χαριτωμένα που προσθέτουν το απαραίτητο αλατοπίπερο σε άλλο ένα απλοϊκό love story, με φόντο τα Χριστούγεννα. Μια χαρά περνάς.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)