Broadcasting Christmas (2016)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των Hybrid/Starz σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Ντην Καίην, Μελίσα Τζόαν Χαρτ, Τζακή Χάρρυ, Σύνθια Γκιμπ.

Εκείνη είναι ρεπόρτερ σε ένα μικρό, τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Εκείνος, κάποτε συνεργάτης και αγαπημένος της, παρουσιαστής του πρωινού δελτίου ειδήσεων στο μητρικό δίκτυο. Όταν ξαφνικά ανοίγει η θέση για τον συμπαρουσιαστή της πρωινής εκπομπής με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη χώρα, η υποψηφιότητα του Τσάρλι Φίσερ είναι δεδομένη. Αυτή τη φορά όμως ούτε η Έμιλυ Μόργκαν σκοπεύει να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θα διεκδικήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα της αλλά και θα πολεμήσει την πίκρα του παρελθόντος της όταν οι δυο τους είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωποι για τη θέση που σήμερα κατέχει εκείνος. Έτσι, με χρονικό ορίζοντα τα Χριστούγεννα, η διάσημη οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής θα πρέπει να αποφασίσει ποιον θα έχει στο πλευρό της από το νέο έτος.

Με φόντο τις γιορτές εκτυλίσσεται αυτή η χαριτωμένη ιστορία έρωτα και ανταγωνισμού, η οποία έχει και τις σωστές δόσεις χιούμορ που την καθιστούν πιο γοητευτική και λιγότερο μελιστάλαχτη. Η κόντρα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές λειτουργεί σε όφελος της ταινίας, ενώ τόσο οι άλλοι δύο υποψήφιοι που διεκδικούν την ίδια θέση όσο και η σκηνή του ρεπορτάζ για το κέικ των 100 ετών ανεβάζουν τον κωμικό τόνο και δίνουν μια καλοδεχούμενη αίσθηση αληθοφάνειας στο όλο εγχείρημα. Οι δε ερμηνείες είναι μια σκάλα καλύτερες από τις άλλες τηλεταινίες του είδους.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)