Small Town Christmas (2018)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του eOne γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Μακλέιν Νέλσον, με τους Άσλεϋ Νιούμπρω, Κρίστοφερ Πόλαχα, Πρέστον Βάντερσλάις, Λίντα Σόρενσεν, Ντάνιελ Μπέηκον.

Με το πρώτο της μυθιστόρημα να γίνεται best seller σε ολόκληρη τη χώρα, η Νελ πιέζεται να ταξιδέψει στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου της στη μικρή όλη του Σπρίνγκντέηλ. Πρόκειται για την πόλη που στην ουσία την έχει εμπνεύσει για το μυθιστόρημά της, χωρίς όμως να την έχει επισκεφθεί ποτέ. Τα πάντα στηρίζονται σε αφηγήσεις ενός παλιού της συνάδελφου και αγαπημένου, ο οποίος είχε μεγαλώσει εκεί, τις αναμνήσεις του οποίου άκουγε έκθαμβη όσο δούλευαν μαζί σε έναν εκδοτικό οίκο. Μόνο που ο Έμμετ δεν ήρθε ποτέ σε ένα ραντεβού τους πέντε χρόνια νωρίτερα και έκτοτε εξαφανίστηκε χωρίς καμία δικαιολογία. Και τώρα στο Σπρίνγκντέηλ, η Νελ θα πρέπει να παραστεί στο βιβλιοπωλείο της πόλης το οποίο έχει πλέον ο παλιός της μεγάλος έρωτας.

Από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες αισθηματικές τηλεταινίες της πρόσφατης εσοδείας, πρωτίστως χάρη στους δύο πρωταγωνιστές που πείθουν και ως ζευγάρι και ως χαρακτήρες. Η ίδια η ιστορία έχει κάτι παραπάνω να πει από τα συνηθισμένα, ενώ ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος και η συγκίνηση δουλεύουν προς όφελος της ιστορίας και της αφήγησης. Εντάξει, έχει τα θεματάκια της στην παραγωγή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τέτοιες ταινίες γυρίζονται κατά δεκάδες κάθε χρόνο και όλες τους έχουν αυστηρούς περιορισμούς ως προς τη διάρκεια και τον προϋπολογισμό τους. Το θέμα είναι πόσο καλύτερα μπορείς να διαχειριστείς τα δεδομένα σου κάθε φορά, κι αυτή εδώ το καταφέρνει αξιοπρεπέστατα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)