Saving Christmas (2017)


Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή κωμωδία της Voltage σε σκηνοθεσία Τομ ΝτεΝούτσι, με τους Έντουαρντ Άσνερ, Μπρουκ Λάνγκτον, Πάτρικ Μαλντούν, Μάικ Μπένετ.

O Ντάνυ είναι ένα μικρό παιδί που ζει στην πόλη του Νόρπόουλ, μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του. Δυστυχώς, ο μπαμπάς τους έχει φύγει από τη ζωή και φέτος θα γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα χωρίς αυτόν. Όταν η αδελφή του η Τζένιφερ ανακοινώνει πως δεν πιστεύει πια στον Άι Βασίλη, ο Ντάνυ αποφασίζει να της αποδείξει πως υπάρχει στ' αλήθεια. Στο μεταξύ, η μητέρα του η Ελίζαμπεθ πιάνει φιλίες με τον νεοαφιχθέντα στην πόλη Σάμμυ, ο οποίος εργάζεται στην Εταιρεία Παιχνιδιών του Νόρπόουλ, της οποίας διευθυντής είναι ο ίδιος ο Άι Βασίλης. 

Γυρισμένη απ' ευθείας για το βίντεο ταινία με όλα τα δεινά μιας φτωχής και ανέμπνευστης παραγωγής, η οποία περισσότερο καίγεται για τους αγώνες πάλης (εξ ου και οι συμμετέχοντες παλαιστές) παρά για τα Χριστούγεννα. Ξεκινά με μια χαριτωμένη παιδική αφέλεια, αλλά όσο περνάει η ώρα χάνει τον δρόμο της και οδηγείται σε ένα απογοητευτικό από κάθε άποψη φινάλε. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)