Rocky Mountain Christmas (2017)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Crown Media για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Τίμπορ Τάκακς, με τους Κρίστοφερ Πόλαχα, Λίντυ Μπουθ, Τρητ Γουίλλιαμς, Κρις ΜακΝάλλυ, Πέητζ ΜακΚάλλοου.

Η Σάρα Πέητζ πηγαίνει να περάσει τις γιορτές στη φάρμα του θείου της του Ρόυ, σπίτι όπου μεγάλωσε η ίδια και ο αδελφός της καθώς έχασαν τους γονείς τους μικροί. Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη θεία τους, η απώλεια της οποίας έχει στοιχίσει πολύ στον Ρόυ που σκέφτεται στα σοβαρά να πουλήσει την έτσι κι κι αλλιώς πιεσμένη οικονομικά φάρμα. Τα πράγματα περιπλέκονται λίγο περισσότερο όταν ένας διάσημος ηθοποιός τούς ζητά να μείνει λίγες μέρες μαζί τους και να εργαστεί εκεί ως προετοιμασία για τον ρόλο στην επομένη ταινία του. Με ανοιχτές συναισθηματικές πληγές και οι δύο, βρίσκουν σταδιακά κοινά σημεία επαφής, αλλά όχι και χωρίς επιπλοκές.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ: όταν το Hallmark αποφασίσει να το κάνει σωστά, το κάνει ολόσωστα. Απογοητευμένη από τον έρωτα νεοϋρκέζα, διάσημος ηθοποιός, χήρος κουρασμένος από τη ζωή θείος και μια χιονισμένη φάρμα με φόντο τα Χριστούγεννα αποτελούν τα καλύτερα συστατικά για να στήσεις ένα τηλεοπτικό love story βγαλμένο μέσα από τη ζωή ή μάλλον από τις σελίδες ενός ρομάντσου τσέπης, σαν αυτό της Τζέννιφερ Σίρλεϋ στο οποίο βασίζεται το σενάριο. Προσθέστε τη λαμπερή συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού και τον όμορφο μικρό αδελφό που θέλει να γίνει κασκαντέρ στο Χόλυγουντ και δεν θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο, Το δέντρο στολίζεται, η πόλη γιορτάζει και όλοι μένουμε χαρούμενοι μέχρι την επόμενη, αντίστοιχη παραγωγή.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)