Christmas Under Wraps (2014)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία των Hybrid/Starz για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Κάντας Κάμερον Μπιουρ, Ντέηβιντ Ο'Ντόννελ, Μπράιαν Ντόυλ-Μάρρεϋ.

Η Λώρεν Μπρουνέλ ονειρεύεται να ακολουθήσει την ιατρική καριέρα του πατέρα της, περιμένοντας πώς και πώς την υποτροφία στην κλινική όπου είχε ξεκινήσει και αυτός. Μόνο που τη θέση της παίρνει ένας άλλος υποψήφιος με μεγαλύτερη ενεργή δράση σε περιοχές όπου τον είχαν ανάγκη. Έτσι η Λώρεν, αναζητώντας μια νέα θέση, αποφασίζει να δεχτεί τη μία και μοναδική διαθέσιμη, σε μια μικρή πόλη της Αλάσκα, θεωρώντας πως η δράση της σε μια απομονωμένη τοποθεσία θα ενισχύσει το βιογραφικό της, ενόσω ο πατέρας της ενεργοποιεί τις γνωριμίες του για να της εξασφαλίσει σύντομα τη θέση που επιθυμεί. Όταν φτάνει στη μικρή αυτή πόλη, οι κάτοικοι την αγκαλιάζουν καθώς είχαν μήνες να δουν γιατρό, την ίδια στιγμή που γνωρίζεται με τον γιο της οικογένειας Χόλιντέυ, τον Άντυ. Όσο οι δύο μέχρι πρότινος ξένοι έρχονται πιο κοντά, τόσο εμφανίζονται και κάποια αισθήματα που προσπαθούν αμφότεροι να κρύψουν -εκείνη γιατί ξέρει πως θα φύγει και εκείνος επειδή προφυλάσσει ένα οικογενειακό μυστικό.

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες τηλεταινίες με φόντο τα Χριστούγεννα που είδα πρόσφατα καθώς συνδυάζει αρμονικά τα πάντα: ένα αρκούντως ρεαλιστικό love story με δύο συμπαθέστατους πρωταγωνιστές, καλοφτιαγμένους χαρακτήρες αλλά και επαρκείς δόσεις χριστουγεννιάτικης μαγείας. Με τον τρόπο αυτό κατορθώνει να παίζει με όλους τους κανόνες των αντίστοιχων παραγωγών αλλά και να τους αναδεικνύει με τον βέλτιστο τρόπο ώστε να ψυχαγωγεί τους λάτρεις του είδους.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)