A wedding for Christmas (2018)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Hybrid, σε σκηνοθεσία Φρεντ Όλεν Ρέυ, με τους Κριστίν Πρόσπερι, Κόλτον Λιτλ, Βίβικα Α. Φοξ, Κέρτις ΜακΓκαν, Ελίζαμπεθ Άλβαρεζ.

Όταν η αδελφή της τής ανακοινώνει ξαφνικά πως θέλει να παντρευτεί όχι στα Φίτζι όπως το σχεδίαζε αλλά στη φάρμα με τα έλατα που κάποτε είχε ο παππούς τους, η Χέηλυ παθαίνει πανικό. Παρ'ότι ικανότατη διοργανώτρια γάμων σε μεγάλη εταιρεία του Λος Άντζελες, τώρα πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις ικανότητές της για να φέρει τη δύσκολη αποστολή εις πέρας. Ταξιδεύει λοιπόν στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για να μάθει πως τη φάρμα έχει αγοράσει ο Κάρτερ, παιδικός τους φίλος με τον οποίον μεγάλωσαν μαζί. Μόνο που η επαγγελματική επιτυχία και η ζωή στο Λ.Α. έχουν αλλάξει τη Χέηλυ που δεν χάνει ευκαιρία να γίνει δύστροπη και προσβλητική προς τον Κάρτερ αλλά και τους παλιούς της φίλους στην πόλη.

Όλα δουλεύουν ρολόι προς την αίσια έκβαση -και μην μου πείτε πως σας έκανα spoiler- σε αυτήν εδώ τη φροντισμένη τηλεταινία που σέβεται όλες τις συμβάσεις του είδους, αλλά δεν υστερεί σε φροντίδα παραγωγής και μια κάποια σοβαρότητα, μακριά από κρυάδες και μεγαλοστομίες. Τα όμορφα πρόσωπα στους σωστούς ρόλους καθώς και η ζεστασιά στην αφήγηση κάνουν αυτόν τον χριστουγεννιάτικο γάμο την τελετή που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε. Αν λείπει κάτι στην ταινία είναι οι β' ρόλοι που μοιάζουν εντελώς βοηθητικοί καθώς και μια μεγαλύτερη σύγκρουση ενδεχομένως της Χέηλυ με την απαιτητική αφεντικίνα της, καθώς τώρα και χωρίς ένταση είναι και πανεύκολα επιλύεται.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)