Christmas at Pemberley Manor (2018)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του eOne για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Κόλιν Θέυς, με τους Τζέσικα Λάουντες, Μάικλ Ρέηντυ, Κόουλ Γκλήσον, Μάντι ΜακΚόρμικ, Στηβ Λάρκιν, Ελέην Χέντριξ.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Ελίζαμπεθ Μπέννετ, διοργανώτρια εκδηλώσεων από τη Νέα Υόρκη, αναλαμβάνει τη γιορτή σε μια μικρή, ήσυχη πόλη. Εκεί βρίσκει τον Γουίλλιαμ Ντάρσυ, έναν διάσημο δισεκατομμυριούχο έτοιμο να πουλήσει την έπαυλη όπου σκόπευε να στήσει την εκδήλωση. Αποφασισμένη να στεφθεί με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή, η Ελίζαμπεθ πείθει τον διστακτικό Ντάρσυ να της παραχωρήσει την έπαυλη Πέμπερλυ για τη γιορτή, αλλά και να τη βοηθήσει με τις διαδικασίες. Ο Γουίλλιαμ στο πλευρό της Ελίζαμπεθ δείχνει έτοιμος να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος και ένας έρωτας γεννιέται, όχι όμως και χωρίς προβλήματα.

Hallmark με τα όλα της η συγκεκριμένη παραγωγή που έχει ό,τι ακριβώς χρειάζεται μια χριστουγεννιάτικη τηλεταινία που σέβεται τον εαυτό της: δύο όμορφους πρωταγωνιστές, ένα σταδιακά κλιμακούμενο love story, γιορτινή διάθεση και το απαραίτητο μπέρδεμα εκεί στην τρίτη πράξη ώστε να κινδυνέψει η ευτυχία των ηρώων μας. Φουλ αναμενόμενη η έκβαση, μα καλοδουλεμένη η ιστορία ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το είδος της. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)