Jingle Belle (2018)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των Hybrid/A+E για το δίκτυο του Lifetime, σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Τατυάνα Άλι, Κορνήλιους Σμιθ Τζούνιορ, Λορέτα Ντηβάιν, Κέσια Νάιτ Πούλιαμ, Βάλαρι Πέτιφορντ, Όμπα Μπαμπατούντε.

Η Μπελ Γουίλλιαμς είναι μία από τις πλέον περιζήτητες συνθέτριες διαφημιστικών τζινγκλ (και κάπως έτσι πιάνετε και το λογοπαίγνιο του τίτλου). Όταν, όμως, ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας που δουλεύει επιστρέφει για ένα νέο μουσικό θέμα όπως αυτό που είχε οδηγήσει στην επιτυχία τους πάντες, η Μπελ κολλάει. Χωρίς έμπνευση και με ελάχιστη διάθεση, δέχεται διστακτικά την πρόταση της παιδικής της φίλης να επιστρέψει στην πόλη της για να γράψει το τραγούδι της χριστουγεννιάτικης γιορτής, πιστεύοντας πως πιο χαλαρή στο πατρικό της ίσως μπορέσει να συνθέσει και τη μελωδία για το διαφημιστικό. Με τον χρόνο να πιέζει, η Μπελ μόνο χαλαρή δεν νιώθει, ιδιαίτερα δε όταν μαθαίνει πως διευθυντής του τοπικού φεστιβάλ είναι ο μεγάλος της έρωτας από τα νεανικά τους χρόνια.

Ρομαντική αλλά φουλ προβλέψιμη ιστορία, όπως και οι περισσότερες αντίστοιχες παραγωγές, με τη διαφορά πως τούτη εδώ υστερεί και στο θέμα της σύγκρουσης. Όλα οδεύουν ανεμπόδιστα προς το αναμενόμενο happy end και με την όποια ένταση ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές να είναι σχεδόν αδικαιολόγητη, άρα και χωρίς δραματουργικό ενδιαφέρον. Πρόκειται περί φροντισμένης παραγωγής πάντως, ενώ το τραγούδι που ακούγεται είναι συμπαθέστατο και λειτουργεί από μόνο του ως γκραν φινάλε.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)